5 μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι Κορεάτισσες και έχουν πάντα αψεγάδιαστο δέρμα

5 μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι Κορεάτισσες και έχουν πάντα αψεγάδιαστο δέρμα

Όλα όσα μάθαμε από τις Κορεάτισσες που φημίζονται για τις γνώσεις τους στην ομορφιά.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις οι Ασιάτισες φημίζονται για το γεγονός ότι διαθέτουν εκπληκτικό δέρμα που αψηφά το χρόνο και τη βαρύτητα. Έχουν μια εξαιρετική ρουτίνα ομορφιάς την οποία ακολουθούν πιστά και αρκετές φορές είναι αυτές που δημιουργούν πρώτες τις νέες τάσεις.

Το επίκεντρο της ομορφιάς τους είναι η σωστή και αδιάκοπη περιποίηση της επιδερμίδας τους που έχει σαν πρότυπο φρέσκα πρόσωπα με ροδαλά μάγουλα και ζουμερά χείλη. Ας μάθουμε όμως περισσότερα για το τι χρησιμοποιούν αυτές οι εκπληκτικές γυναίκες και να κλέψουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς.

Ο κανόνας των 10 δευτερολέπτων


Πρόκειται για ένα τέχνασμα όπου φροντίζεις να ενυδατώσεις το πρόσωπό στο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα βγεις από το ντους. Ίσως σου ακούγεται ασήμαντο όμως δεν είναι καθόλου. Κάθε φορά που βρίσκεσαι στο ντους αυτό λειτουργεί σαν σάουνα, ανοίγοντας όλους τους πόρους του δέρματός σου. Όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί, τους δίνεις όλα όσα χρειάζονται για ωραίο δέρμα, την κατάλληλη χρονική στιγμή. Η ενυδατική σου κρέμα θα εισχωρήσει καλύτερα στο δέρμα σου και θα σου δώσει τη βαθιά λάμψη και ενυδάτωση που πάντα ήθελες.

Διπλός καθαρισμός προσώπου
Ακόμα κι αν δεν φοράς μακιγιάζ, το δέρμα σου μαζεύει όλες τις τοξίνες και τους περιβαλλοντολογικούς ρύπους που συμβάλουν στην πρόωρη γήρανση. Το δέρμα σου μπορεί να είναι βρώμικο και ιδρωμένο ακόμα κι αν δεν το βλέπεις. Καθάριζε δύο φορές την ημέρα το πρόσωπό σου με τα σωστά προϊόντα που δεν θα σου προκαλούν ξηροδερμία. Επένδυσε σε ένα καλό λάδι ντεμακιγιάζ που θα αφαιρεί καλά όλα τα προϊόντα από το δέρμα σου και σε έναν αφρό καθαρισμού. Μην ξεχνάς ποτέ να απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα μετά τον καθαρισμό.

Μασάζ προσώπου
Το δέρμα σου χρειάζεται κίνηση για να διατηρηθεί υγιές και λαμπερό. Οι Κορεάτισσες ορκίζονται στη δύναμη που έχουν οι μικρές ασκήσεις προσώπου. Κάνουν καθημερινά μασάζ για να προωθήσουν την κυκλοφορία και να κρατήσουν για πάντα το δέρμα τους ενυδατωμένο. Πάρε μια κουταλιά της αγαπημένης σου ενυδατικής κρέμας και πρόσθεσε έναν ορό για ενίσχυση. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να κάνεις μασάζ στα σημεία πίεσης του προσώπου καθώς και ανάμεσα στα μάτια σου.

Τζίντζερ το θαυματουργό
Οι Κορεάτισσες χρησιμοποιούν το τζίντερ στην υγεία και την ομορφιά τους εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει ενάντια στη γήρανση και τις ρυτίδες του δέρματός μας. Λειτουργεί σαν καφεΐνη για το δέρμα, ενισχύοντας την κυκλοφορία και φωτίζει την επιδερμίδα. Επίσης είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Ζήτω το σαλιγκάρι!
Αν κοιτάξεις τις περισσότερες ενυδατικές κρέμες προσώπου, θα παρατηρήσεις ένα κοινό συστατικό. Η βλεννίνη του σαλιγκαριού, ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις, είναι από τα πιο δημοφιλή συστατικά αυτή τη στιγμή στο τομέα ομορφιάς και είναι αρκετά δραστικό. Όπως αποδεικνύεται είναι θαυματουργό για το δέρμα σου αφού περιέχει πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και γλυκολικό οξύ. Μπορεί πραγματικά να ενυδατώσει το δέρμα σου και να εξαφανίσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Βοηθά στην αντιγήρανση ενώ έχει και θεραπευτικές ιδιότητες.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr