Η προπόνηση των 12′ που γίνεται παντού και αδυνατίζει

Η προπόνηση των 12′ που γίνεται παντού και αδυνατίζει

Ένα σύντομο πρόγραμμα προπονήσεων HIIT, που μπορούν να γίνουν όπου κι αν βρίσκεστε και βοηθούν στη βελτίωση της συνολικής αθλητικής αντοχής, αυξάνουν την δύναμη του πυρήνα και βοηθούν στη μείωση του σωματικού βάρους και της απώλειας λίπους με την πάροδο του χρόνου
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Είτε βρίσκεστε σε διακοπές, ταξιδεύετε για δουλειά, είστε σε καραντίνα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμόσετε τη συνήθη προπόνησή σας έξω από το γυμναστήριο ή το σπίτι. Εμείς σας έχουμε την λύση. Μερικές φορές χρειάζεστε απλώς μια γρήγορη προπόνηση χωρίς εξοπλισμό που να κάνει τη δουλειά της, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε. Μια προπόνηση που να λειτουργεί σε ολόκληρο το σώμα σας και να καλύπτει τόσο τη δύναμη όσο και την καρδιά.

Η καλύτερη επιλογή λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μια προπόνηση HIIT. Οι σύντομες προπονήσεις HIIT, όπως αυτή που ακολουθεί, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής αθλητικής αντοχής, να αυξήσουν την δύναμη του πυρήνα να βοηθήσουν στην μείωση του σωματικού βάρους και της απώλειας λίπους με την πάροδο του χρόνου. Τα HIIT workouts είναι σύντομες, έντονες προπονήσεις που σας εναλλάσσουν μεταξύ διαστημάτων συνολικής προσπάθειας με διαστήματα ενεργού ανάκαμψης ή ξεκούρασης.

Πρώτη προπόνηση 30″ – 20″ (4 φορές)
30″ jumping jacks
20″ προβολή με δεξί πόδι
30″ jumping jacks
20″ προβολή με αριστερό πόδι

30″ ανοίγω πόδια βαθύ squat και άρση
20″ προβολή δεξί πόδι
30″ τρέχω επιτόπου
20″ προβολή αριστερό πόδι

ygeiamou.gr

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr