Πώς θα φτιάξεις ένα βερνίκι νυχιών, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί

Πώς θα φτιάξεις ένα βερνίκι νυχιών, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί

Αν ξέμεινες από το χρώμα που ήθελες για το μανικιούρ σου, μην ανησυχείς

 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα βερνίκια νυχιών είναι ίσως εκείνα τα προϊόντα, που μαζί με όσα ανήκουν στο skincare, έχεις χρησιμοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτή την περίοδο. Οι ιδέες για nail art στο Pinterest και το Instagram άλλωστε φτάνουν και περισσεύουν για να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες πηγές έμπνευσης, που τουλάχιστον μπορούν να σου χαρίσουν αμέτρητα likes στις φωτογραφίες της καραντίνας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις ξεμείνει από το αγαπημένο σου χρώμα και δεν προλαβαίνεις να το παραγγείλεις, ώστε να κάνεις το μανικιούρ και το πεντικιούρ που επιθυμούσες για το τριήμερο του Πάσχα;

Πριν σε πιάσει η απογοήτευση, θα ήθελα να σε ενημερώσω, πως μπορείς να βάψεις τα νύχια σου και μάλιστα όχι μόνο με το αγαπημένο σου βερνίκι, αλλά με ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς, γιατί υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να το δημιουργήσεις μόνη.

Το μόνο που θα χρειαστείς για αυτό  είναι ένα top coat αλλά και μια σκιά ματιών, την οποία δεν χρειάζεσαι, σε μορφή πούδρας και όχι κρεμώδη. Αφού σπάσεις τη σκιά και την κάνεις σκόνη, ρίξε την στο μπουκαλάκι του top coat. Ανακίνησε καλά μέχρι να δεις ότι έχει λιώσει η σκιά και έχει γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Τώρα, το νέο σου βερνίκι είναι έτοιμο και μπορείς να το απλώσεις στα νύχια αμέσως!

www.marieclaire.gr

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr