Η επιστροφή των ρόλεϊ: 6 πολύτιμα για τα μαλλιά σου tips

Η επιστροφή των ρόλεϊ: 6 πολύτιμα για τα μαλλιά σου tips

Δεν λέμε τα ψαλίδια για τα μαλλιά μας έχουν «σώσει» πολλές φορές από το να βγούμε αχτένιστες έξω. Πολλές από εμάς το χρησιμοποιούμε καθημερινά, καθώς είναι ο πιο γρήγορος-και οικονομικός- τρόπος για να κάνουμε το χτένισμα που επιθυμούμε.

Ωστόσο, κάτι ξέρουν οι μανάδες μας που επιμένουν στα βραστά ρόλεϊ. Εγώ δεν ξέρω καν πώς να τυλίγω τα μαλλιά μου με αυτά, αλλά μάλλον θα χρειαστεί και εγώ κι εσείς να μάθετε.

Όπως εξήγησε στην αμερικάνικη Vogue ο hairstylist, Harry Josh, τα ρόλεϊ επιστρέφουν για δύο λόγους: δεν καταστρέφουν την τρίχα των μαλλιών μας και χαρίζουν περισσότερο όγκο και ελαστικότητα στις μπούκλες απ’ ότι μία πρέσα.

Ήδη διάσημα μοντέλα του εξωτερικού όπως η Gisele, η Rosie Huntington-Whiteley και η Kate Upton χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα ρόλεϊ και δεν φοβούνται να μοιραστούν το μυστικό τους μαζί μας σε Instagram και Facebook.

Αν θέλεις να χρησιμοποιείς και εσύ ρόλεϊ, τότε ο Harry Josh σε συμβουλεύει:

1.Να προτιμήσεις τα βραστά ρόλεϊ, καθώς το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και διαρκεί περισσότερο.

2. Μην γεμίσεις το κεφάλι σου με αυτά, καθώς της μόδας είναι οι χαλαρές retro μπούκλες-τύπου wavy hair! Προτίμησε 4-6 κυλίνδρους-2,3 μπροστά και 2,3 πίσω-σε μεσαίο μέγεθος. Αν πάλι έχεις μικρά ρόλεϊ, τότε θα παιδευτείς λίγο, αφού πρέπει να βάλεις 24 για ιδανικό αποτέλεσμα!

3. Εφάρμοσε τα ρόλεϊ σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια είτε περίμενε να στεγνώσουν φυσικά, είτε χρησιμοποίησε πιστολάκι.

4. Φρόντισε το ρόλεϊ να τυλίγει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι λίγο πριν τις άκρες, στερέωσέ το πολύ καλά με το ειδικό τσιμπιδάκι και ψέκασε με λακ σε στεγνά μαλλιά.

5. Άφησε τα 10 με 30 λεπτά και φρόντισε το πρόσωπό σου να κοιτάζει πάνω και όχι κάτω, καθώς η στάση του σώματος παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα.

6. Τέλος, για πιο retro αποτέλεσμα, χτένισε απαλά τις μπούκλες σου, ώστε να κάνουν ένα απαλό κύμα και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Το αποτέλεσμα; Ανάλαφρες κυματιστέ μπούκλες και λαμπερά μαλλιά με όγκο! Εμείς σίγουρα θα το δοκιμάσουμε, εσύ;

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καλλυντικό Έλαιο Καρυδας των100 ml

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr