Πείτε Αντίο στα Φυτοφάρμακα με Ένα Θαυματουργό Σπρέι!

Πείτε Αντίο στα Φυτοφάρμακα με Ένα Θαυματουργό Σπρέι!

 

Αυτό το σπρέι θα ψεκάσει μακριά το μεγαλύτερο ποσοστό των φυτοφαρμάκων το οποίο δεν αποβάλλεται ακόμα κι αν πλένετε καλά τα λαχανικά και τα φρούτα σας.
Αφήστε το σπρέι να δράσει για 20 λεπτά προτού καταναλώσετε τα λαχανικά σας.
Αν δεν έχετε λεμόνι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με 1 φλ. λευκό ξίδι.

Ψεκάστε-καθαρίστε-τελειώσατε… με τα φυτοφάρμακα χάρη σε ένα σπρέι που κάνει τα λαχανικά και τα φρούτα σας πιο υγιεινά!

Οι μέρες που οι άνθρωποι έτρωγαν πραγματικά φυσικά ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας—μιας ιστορίας που για να την ζήσουμε μάλλον θα έπρεπε να γυρίσουμε το χρόνο αρκετούς αιώνες (ναι, αιώνες) πίσω! Κάπως έτσι, μπορεί να πιάνετε τον εαυτό σας να ανησυχεί σχετικά με όλα όσα βάζει στο πιάτο του και ειδικά με τα -πλούσια σε βιταμίνες και απαραίτητα για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή- φρούτα και λαχανικά τα οποία συχνά είναι γεμάτα φυτοφάρμακα. Κι ενώ οι βιολογικές πραμάτειες κάνουν την εμφάνισή τους πλέον παντού, η τιμή τους ενδέχεται να είναι απαγορευτική για το πορτοφόλι σας.

Όλες αυτές οι ανησυχείες και οι αναστολές, όμως, γίνονται παρελθόν σήμερα. Παρακάτω θα βρείτε ένα πανεύκολο, πλην, όμως, πανίσχυρο, σπιτικό σπρέι που θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τα φυτοφάρμακα από τα λαχανικά και τα φρούτα σας από το πρώτο «Ψιτ!». Είστε της οικολογίας και της προόδου; Δείτε εδώ ποιες 6 φαινομενικά καλές συνήθειες βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον!

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος, δεν μπορεί φυσικά να συγκριθεί με την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, μιας και τα χημικά εισχωρούν μέχρι τον πυρήνα του φρούτου. Ωστόσο, αυτό το σπρέι θα ψεκάσει μακριά το μεγαλύτερο ποσοστό των φυτοφαρμάκων το οποίο δεν αποβάλλεται ακόμα κι αν πλένετε καλά τα λαχανικά και τα φρούτα σας. Σας αρέσουν τα σπιτικά προϊόντα; Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε ένα φυσικό απορρυπαντικό για τα πιάτα!

Το μυστικό που διώχνει τα φυτοφάρμακα: το λεμόνι!
Το μυστικό που διώχνει τα φυτοφάρμακα: το λεμόνι!

Σπρέι με λεμόνι και σόδα

Τι θα χρειαστείτε

1 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. μαγειρική σόδα
1 φλ. νερό
ένα δοχείο για σπρέι

Πώς θα το φτιάξετε Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το μείγμα στο μπουκάλι για σπρέι.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε Ψεκάστε τα λαχανικά και τα φρούτα σας και αφήστε το σπρέι να δράσει για 20 λεπτά προτού τα καταναλώσετε.

Tip Δεν έχετε λεμόνι; Αντικαταστήστε το με 1 φλ. λευκό ξίδι και μερικές σταγόνες του αγαπημένου σας αιθέριου ελαίου και καθαρίσατε!

spirossoulis.com

Αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλο. Καταπολεμά την κακοσμία.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr