Xρειάζονται μόνο 2 εβδομάδες: Το γρήγορο workout που χτυπάει σε βάθος την κυτταρίτιδα

Xρειάζονται μόνο 2 εβδομάδες: Το γρήγορο workout που χτυπάει σε βάθος την κυτταρίτιδα

«Αν κάνεις αυτή την άσκηση σε καθημερινή βάση θα δεις όλο σου το σώμα να αλλάζει μέσα σε έναν μήνα».

Μάγκυ Παπαχρήστου

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό όταν στο σώμα μας υπάρχει πολύ λίπος και όχι αρκετοί μύες. «Τότε γιατί έχουν και οι πολύ αδύνατες γυναίκες κυτταρίτιδα;» θα ρωτήσει κάποιος. Πρώτον, γιατί λίπος δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά κιλά, αλλά μία κακή διατροφή που βασίζεται στη ζάχαρη, τα αναψυκτικά, το άμυλο και το αλάτι, ενώ δεν περιλαμβάνει αρκετό νερό, φρούτα και λαχανικά. Δεύτερον, γιατί και οι αδύνατες γυναίκες συχνά δεν έχουν γυμνάσει σχεδόν καθόλου τους μύες του σώματος τους.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Τι πρέπει να αλλάξει λοιπόν αν θέλουμε να δούμε πραγματικά το σώμα μας να μεταμορφώνεται εν όψει καλοκαιριού; Oι ειδικοί υπόσχονται ότι κάθε γυναίκα που θα τηρήσει ευλαβικά τα τρία παρακάτω βήματα θα δει το κορμί της να αλλάζει πολύ γρήγορα.

Σωστή διατροφή με πολύ νερό, πολλά φρούτα και λαχανικά, και ελάχιστη ζάχαρη
Μασάζ με λάδι σώματος
Τακτική σωματική άσκηση
Για το τρίτο σκέλος αυτής της προσπάθειας το παρακάτω βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά αφού περιέχει 6 ασκήσεις, οι οποίες είναι αρκετές για να χτυπήσουν σε βάθος την κυτταρίτιδα σε μόλις δυο εβδομάδες, αλλάζοντας τελείως την όψη του δέρματος σου.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τις ακολουθήσεις παρακολουθώντας παράλληλα το βίντεο, αφού σου δίνει χρόνο για να της κάνεις ταυτόχρονα, εξηγώντας το κάθε βήμα ξεχωριστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις ευλαβικά το συγκεκριμένο workout και θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά, αφού κάποιες ασκήσεις δουλεύουν και για ολόκληρο το κορμί.

www.womantoc.gr

Δες στο βίντεο τις ασκήσεις που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr