Αδυνάτισε με κανέλα, μέλι και λεμόνι

Αδυνάτισε με κανέλα, μέλι και λεμόνι

Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός για την απώλεια βάρους είναι ο συνδυασμός κανέλας, μελιού και λεμονιού.
Της Maρίας Γκέκα

Θα έχετε σίγουρα ακούσει για το θαυματουργό «ρόφημα» που περιέχει μέλι και κανέλα. Δοκιμάστε το το πρωί, μόλις ξυπνήσετε, καθώς και το βράδυ πριν τον ύπνο: 1 κούπα ζεστό νερό με κανέλα, μέλι και λεμόνι

◗ Η κανέλα βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης,
στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με έρευνες βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Οι ερευνητές αναφέρουν επίσης ότι η κανέλα μειώνει το σωματικό λίπος και βελτιώνει τα επίπεδα της άλιπης μάζας σώματος.

Το μέλι περιέχει βιταμίνες και μέταλλα
και βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ερευνητές δοκίμασαν το μέλι σε υπέρβαρους ασθενείς και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μέλι όχι μόνο βοηθάει στην απώλεια βάρους, αλλά αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους και μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα.

◗ Το λεμόνι περιέχει πολυφαινόλες,
που έχουν υψηλή αντιοξειδωτική δράση, την ικανότητα να καταστέλλουν την αύξηση του σωματικού βάρους, να μειώνουν το δείκτη μάζας σώματος και να βελτιώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Απολαύστε μια κούπα τσάι με κανέλα, μέλι και λεμόνι και βοηθήστε τον οργανισμό σας να χάσει τα περιττά κιλά. Πίνετε μια κούπα το πρωί με άδειο στομάχι και μια κούπα πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι.

Δισκία Κανέλας Κεϋλάνης

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)!

Λάδι κανέλας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr