Πως θα φτιάξετε το δικό σας Λίφτινγκ με αιθέρια έλαια και λάδια.

Πως θα φτιάξετε το δικό σας Λίφτινγκ με αιθέρια έλαια και λάδια.

Αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας μεγαλώνοντας είναι συστηματική φροντίδα και κυρίως σύσφιξη. Μπορούμε να το επιτύχουμε με σέρουμ και έλαια που αποτοξινώνουν αλλά και επιταχύνουν την αναπλήρωση των νέων κυττάρων που αντικαθιστούν τα παλιά. Αυτό το τέλειο σέρουμ προωθεί την αύξηση του κολλαγόνου  με αποτέλεσμα  επιδερμίδα σφιχτή, τονωμένη και λεία ,χωρίς στίγματα η καφέ κηλίδες.

Σε 30 ml λάδι αργκάν 
και σε 20 ml λάδι αγριοτριαντάφυλλου 

θα προσθέσετε

2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ
5 σταγόνες γεράνι
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.

Φροντίστε να αναμίξετε τα έλαια σας, μέσα σε σκούρο μπουκαλάκι και να τα ανακινείτε πριν από κάθε εφαρμογή. Το σέρουμ που προκύπτει από την ανάμιξη, συντηρείται φρέσκο  στο ψυγείο ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο  τις ιδιότητες του .

Το αποτέλεσμα λίφτινγκ θα είναι άμεσο στο πρόσωπο σας. Το μείγμα αυτό είναι φοβερά αποτοξινωτικό και αναπλαστικό. Καθαρίζει επίσης από τις πανάδες και τις κηλίδες. Μπορείτε να το απλώνετε κάθε βράδυ στο πρόσωπο. Κατά τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να το απλώνετε και το πρωί μαζί με το αντηλιακό σας. Το καλοκαίρι επιβάλλεται να φοράτε αντηλιακό κάθε πρωί και να το εφαρμόζετε αποκλειστικά την νύχτα.

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr