Πώς να δείχνεις νεότερη χωρίς botox

Πώς να δείχνεις νεότερη χωρίς botox

Αντί να ψάχνεις λεφτά για μπότοξ και να αντιμετωπίζεις τη φοβία σου με το νυστέρι – πού χρόνος για τέτοια – καλύτερα να υιοθετήσεις μερικά από τα tips που σου έχω παρακάτω. Δε θα δεις διαφορά μόνο στο δέρμα σου, αλλά και στη διάθεσή σου κάθε πρωί που ξυπνάς!

1. Να πίνεις 10 με 12 ποτήρια νερό τη μέρα
Προφανές και αναμενόμενο, αλλά πολύ σημαντικό. Επειδή όλοι το θεωρούν τόσο αυτονόητο, συχνά το ξεχνάμε. Το δέρμα ενυδατώνεται ιδανικά όταν πίνεις 10 με 12 ποτήρια νερό και λάμπει.

Θα δεις αποτελέσματα σε: 5 με 7 μέρες

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

2. Ξεκίνα να παίρνεις συμπληρώματα
Εκτός από βιταμίνες, είναι εξαιρετικά τα συμπληρώματα χαμομηλιού και οτιδήποτε είναι πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα. Το χαμομήλι σε κάψουλα σε βοηθά επίσης να ανακουφιστείς από εύθραυστα νύχια, εγκαύματα και ακμή. Βοηθά στην εσωτερική ενυδάτωση, δίνοντας λάμψη στο δέρμα. Επίσης μπορείς να βρεις συμπληρώματα υαλουρονικού οξέος, τα οποία βοηθούν στο να διατηρήσει το δέρμα την ελαστικότητα και την υγρασία του.

Θα δεις αποτελέσματα σε: 4 με 5 μήνες

3. Πιες πράσινο τσάι
Δύο κούπες πράσινο τσάι την ημέρα θα βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματός σου. Το τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, και ειδικά αν αντικαταστήσεις με αυτό τον καφέ σου (έστω έναν απ’ όσους πίνεις σε μια μέρα) θα δεις τρομερά αποτελέσματα και λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Θα δεις αποτελέσματα σε: 1 με 2 μήνες

4. Κάνε μια θεραπεία προσώπου
Επισκέψου το αγαπημένο σου ινστιτούτο και κάνε τη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, ώστε να προλάβεις ή να μειώσεις τα ορατά σημάδια γήρανσης του προσώπου σου. 

5. Να κοιμάσαι καλά
Εκτός από το ότι σε προστατεύει από την κατάθλιψη, ο ύπνος θρέφει και το δέρμα σου. Φρόντισε λοιπόν να κοιμάσαι 7 με 8 ώρες κάθε μέρα και να είναι και ποιοτικές.

Θα δεις αποτελέσματα σε: 1 εβδομάδα

6. Να έχεις καλή ψυχολογία
Αν είσαι και νιώθεις καλά μέσα σου, αυτό θα φαίνεται και στο πρόσωπό σου. Δεν υπάρχει καλύτερο botox από την ανεβασμένη ψυχολογία. Μαζί της θα είναι και η αυτοπεποίθηση στα ύψη, αλλά και αυτό που θα βλέπεις στον καθρέφτη σου θα σου αρέσει πάρα πολύ.

Θα δεις αποτελέσματα σε: λίγες μόλις μέρες

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr