3 μυστικά για τέλειο δέρμα

3 μυστικά για τέλειο δέρμα

3 μυστικά για τέλειο δέρμα από τις beauty gurus
Οι top ειδικοί στη φροντίδα της επιδερμίδας αποκαλύπτουν τα μυστικά για τέλειο δέρμα!

Γράφει: Σοφία Μάργαρη

5 συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο από την ειδικό
Θέλεις να έχεις νεανική εμφάνιση και λάμψη στην επιδερμίδα σου; Ακολούθησε τις συμβουλές των κορυφαίων ειδικών, αυτών που γνωρίζουν τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά για τέλειο δέρμα!

Καθάρισε βαθιά το πρόσωπό σου
«Μια ρουτίνα ομορφιάς που περιλαμβάνει καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση από τα χέρια μιας επαγγελματία αισθητικού βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει τους ιστούς, οδηγεί σε άμεση βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και απομακρύνει τις τοξίνες» τονίζει η αισθητικός Αγγελική Αργύρη. Αυτή η απολαυστική διαδικασία έχει την ικανότητα να διοχετεύει το λίπος μακριά από το πρόσωπο και να ενισχύει την άμυνα του δέρματος κατά των λοιμώξεων. Μαζί, αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι σβήνει τις ρυτίδες.

Κάνε μασάζ με την κρέμα σου
Η αισθητικός των διασημοτήτων Αnastasia Achileos προτείνει: «Το μασάζ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα, καθώς επιτρέπει στο νερό να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες και να παραμένει εκεί. Ξυπνάει το νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του στρες, την αποτοξίνωση των κυττάρων και την αποσυμφόρηση των ιστών. Άπλωσε αρχικά την ανάλογη κρέμα ταμπονάροντας με τις παλάμες και στη συνέχεια τσίμπησε το πρόσωπό σου με τα δάχτυλα».

Λάμψε στη στιγμή
Η Γαλλίδα γκουρού της ομορφιάς Sylvie Chantecaille προτείνει μία σπιτική θεραπεία για την κουρασμένη από το στρες επιδερμίδα: ανακάτεψε καλά 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη με 3 κουταλάκια ελαιόλαδο και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Τρίψε δυνατά την επιδερμίδα σου με αυτό το μείγμα και στη συνέχεια καθάρισε με ροδόνερο. Αμέσως μετά χρησιμοποίησε ένα primer, μια διορθωτική κρέμα άμεσης μεταμόρφωσης, ή μία κρέμα CC που συνδυάζει ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη ή ένα make up με αντιγηραντική δράση.

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr