6 μαγικές τροφές για βραδινό που δεν θα σου προσφέρουν περιττά κιλά

6 μαγικές τροφές για βραδινό που δεν θα σου προσφέρουν περιττά κιλά

6 τροφές για βραδινό που δεν θα σου προσφέρουν περιττά κιλά

Αισθάνεσαι τύψεις όταν τρως το βράδυ και ειδικά αργά; Τα καλά νέα είναι ότι οι επιστήμονες προτείνουν να τρως το βράδυ καθώς είναι απαραίτητο αλλά και ευεργετικό. Όμως, για να αποφύγεις το βάρος στο στομάχι σου, τον κακό ύπνο και την αύξηση βάρους είναι σημαντικό να επιλέξεις με σοφία τις τροφές για το δείπνο σου. Και φυσικά, μην ξεχνάς ότι οι μερίδες πρέπει να έχουν ένα λογικό μέγεθος.

Σε αυτή τη λίστα των προϊόντων θα βρεις κάποια πιάτα που μπορούν να προσφέρουν οφέλη στην υγεία σου, ακόμα κι αν τα επιλέγεις για νυχτερινό δείπνο.

Ψάρι

Για δείπνο αργά το βράδυ, είναι καλύτερα να επιλέξεις ένα λιπαρό ψάρι. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις μπακαλιάρο ή γλώσσα. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται σε αυτά είναι διάσημα για την ικανότητά τους να διασπούν τα λίπη. Η πρωτεΐνη στα ψάρια είναι επίσης καλή για το μεταβολισμό.

Πιάτα με αυγά

Τα αυγά είναι μια πηγή πρωτεΐνης που περιέχει απαραίτητα αμινοξέα και σε κάνουν γρήγορα να αισθάνεσαι γεμάτη. Η καλύτερη επιλογή είναι τα αυγά Benedict ή απλά τα βραστά αυγά. Οι ομελέτες και τα scrambled eggs επίσης μια καλή επιλογή για δείπνο, αλλά μόνο αν τα μαγειρεύεις με ελάχιστη ποσότητα λαδιού (ή καθόλου λάδι).

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Γαλοπούλα

Για τα άτομα που προτιμούν ένα πιο πλήρες γεύμα, η γαλοπούλα είναι ένα πραγματικό απόθεμα τρυπτοφάνης και υγιούς πρωτεΐνης. Είναι καλύτερη επιλογή από το κοτόπουλο, επειδή μπορεί να αφομοιωθεί πιο εύκολα από το σώμα σου.

Τυρί και σταφύλια

Μια μικρή μερίδα τυριού έχει μόνο 100 θερμίδες, αλλά θα σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και οφέλη με τη μορφή τρυπτοφάνης, πρωτεΐνης και καζεΐνης. Συγκεκριμένα, η καζεΐνη μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο χορτάτη και είναι καλή για την υγεία των μυών σου πριν κοιμηθείς. Τα σταφύλια, που είναι πλούσια σε μελατονίνη, θα ωφελήσουν επίσης τον ύπνο σου.

Χούμους με λαχανικά

Η βάση αυτού του πιάτου είναι τα ρεβίθια. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 και, με τη σειρά τους, είναι σημαντικά για τη σύνθεση της σεροτονίνης. Εάν θελήσεις ένα σνακ αργά το βράδυ, το καλύτερο συνοδευτικό σε αυτό το πλούσιο πιάτο είναι το αγγούρι, τα κολοκυθάκια ή τα καρότα.

Kαλαμπόκι

Αν θες ένα σνακ αργά το βράδυ, είναι καλύτερα να επιλέξεις βραστό καλαμπόκι αντί κονσέρβας. Θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της περίσσειας χοληστερόλης από το σώμα. Και να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να προσθέτεις πολύ βούτυρο ή αλάτι σε αυτό το σνακ.

www.womenonly.gr

Osilift Serum Σύσφιξης Λείανσης Σε Πρόσωπο Και Σώμα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr