Διατήρησε το μαύρισμα αναλλοίωτο όλο το καλοκαίρι

Διατήρησε το μαύρισμα αναλλοίωτο όλο το καλοκαίρι

Με τα κατάλληλα αντηλιακά μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό μαύρισμα, στο σώμα μας, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το δύσκολο κομμάτι ωστόσο δεν είναι να μαυρίσουμε αλλά να διατηρήσουμε αναλλοίωτο το χρώμα, ακόμα και δύο εβδομάδες μετά τις διακοπές.

Η ενυδάτωση είναι το πρώτο και ίσως το πιο βασικό tip, για διατήρηση του μαυρίσματος. Ενυδατώνουμε το σώμα μας καλά, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, με το προϊόν της επιλογής μας, λάδι σώματος, κρέμα ή και body butter. Σε περίπτωση που έχουμε καεί ή παρατηρούμε αφυδατωμένη την επιδερμίδα μας, εφαρμόζουμε after sun, είναι το προϊόν που βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς και διατηρεί το μαύρισμα.

Αποφεύγουμε την απολέπιση. Το scrub πρέπει να γίνεται πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, για να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο μαύρισμα. Αφού μαυρίσουμε, αποφεύγουμε τα απολεπιστικά προϊόντα, καθώς υπάρχει περίπτωση να ξεφλουδίσουμε ή να χάσουμε εντελώς το χρώμα μας.

Η απολέπιση χειλιών είναι must.

Τέλος πρέπει να αποφεύγουμε το καυτό νερό όταν κάνουμε μπάνιο. Οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα, σε αντίθεση με τις χαμηλές που γενικότερα είναι καλό να προτιμούμε το καλοκαίρι και για να δροσιζόμαστε, για να σφίγγει το δέρμα αλλά και για να κρατάμε το μαύρισμά μας αναλλοίωτο.

www.bovary.gr

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr