Συνταγές ομορφιάς με τον καφέ σας

Συνταγές ομορφιάς με τον καφέ σας

Aν ανήκετε και εσείς στην τεράστια κατηγορία γυναικών που δεν μπορείτε να φανταστείτε μισή μέρα ύπαρξης χωρίς τον τονωτικό σας καφέ,πολύ θα εκτιμήσετε τα beauty news που σας φέρνει το Lady’s Life και τον αφορούν.Ο καφές όχι μόνο μας ξυπνάει και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για  να ξεκλέψουμε χρόνο με αγαπημένες παρέες αλλά ενισχύει και την ομορφιά μας αν ξέρουμε τις….μυστικές του συνταγές!

 

Τα αντιοξειδωτικά προσλαμβάνονται τόσο μέσω της κατανάλωσης του καφέ, όσο και μέσω της χρήσης του στην επιφάνεια του δέρματος. Ένα scrub προσώπου με καφέ βοηθά το δέρμα να αποκτήσει λάμψη, προλαμβάνει τους φραγμένους πόρους και λειαίνει τις γραμμές και τις ρυτίδες. Ταυτόχρονα, τα οξέα του καφέ κάνουν ήπιο πίλινγκ.Σε ένα μπολ βάλτε κόκκους καφέ και προσθέστε ζεστό φιλτραρισμένο νερό. Ο καφές θα βυθιστεί στον πυθμένα του μπολ όπως μαθαίνουμε απο το onmed.

Αναμείξτε κόκκους καφέ εσπρέσο με νερό και φτιάξτε μια μάσκα, την οποία θα απλώσετε σε νωπά φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και ξεβγάλετε. Αυτό θα τονώσει το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ η οξύτητα του καφέ θα λειάνει την τρίχα και θα δώσει έξτρα λάμψη. Ο καφές αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων. Βοηθά λοιπόν στην απομάκρυνση του υγρού από την περιοχή των ματιών. Όσον αφορά τους μαύρους κύκλους, καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα κάτω από τα μάτια γίνεται λεπτότερο, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα αιμοφόρα αγγεία. Η συστολή των αγγείων που προκαλεί ο καφές, μπορεί να βοηθήσει προσωρινά.

Οι κόκκοι του καφέ απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, σμιλεύουν το τραχύ δέρμα και βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Αναμίξτε σε ένα μπολ:
-Μία κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη ή άλατα Epsom
-Μία κουταλιά κόκκους καφέ
-Μιάμιση κουταλιά λάδι jojoba
-Το περιεχόμενο από δύο φακελάκια τσαγιού.
Τρίψτε το σώμα σας με κυκλικές κινήσεις και μετά κάντε ντους και απλώστε την υδατική κρέμα σας.

www.ladyslife.gr

Λάδι πράσινου τσαγιού. Δέρμα, κυτταρίτιδα μαλλιά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr