Πώς θα καμουφλάρεις το ημιμόνιμο μανικιούρ που έχει αρχίσει να «κατεβαίνει»

Πώς θα καμουφλάρεις το ημιμόνιμο μανικιούρ που έχει αρχίσει να «κατεβαίνει»

Με μια μόνο κίνηση μπορείς να αποκτήσεις νέο σχέδιο στα νύχια και να παρατείνεις το διάστημα μέχρι το επόμενο ραντεβού στο nail bar

Tο ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η εμμονή των γυναικών. Και αυτό, γιατί είναι πολύ ανακουφιστικό, να φεύγεις από το κέντρο περιποίησης νυχιών και να μην χρειάζεται να αγχωθείς, για το πώς θα πιάσεις την τσάντα σου, ώστε να μην χαλάσει το βερνίκι. Επίσης, το ημιμόνιμο μανικιούρ (και πεντικιούρ) έχει ικανοποιητική διάρκεια, αφού ανάλογα με το χρώμα που επιλέγεις, μπορεί να κρατήσει μέχρι και 3 ή 4 εβδομάδες. Τι γίνεται όμως όταν τα νύχια αρχίζουν να μακραίνουν και δημιουργείται ένα κενό από το σημείο που τελειώνει το βερνίκι ως τη βάση;

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, θα έκλεινες ένα ακόμα ραντεβού για να το διορθώσεις, ωστόσο υπάρχει λύση που όχι απλά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αλλά θα σου χαρίσει νέο, glam look στα άκρα με μια μόνο κίνηση.

Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, ένα διάφανο βερνίκι νυχιών με glitter, αρκεί για να μεταμορφώσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου ανέξοδα.

Γέμισε το κενό που έχει προκύψει από την ανάπτυξη των νυχιών, εφαρμόζοντας λίγη ποσότητα από το βερνίκι με glitter και στη συνέχεια, «σβήσε» το glitter απλώνοντας το με ένα καθαρό πινέλο προς όλη την επιφάνεια του νυχιού. Στην ουσία δημιουργείς ένα ombre εφέ με glitter και είσαι έτοιμη για την επόμενη έξοδο!

www.marieclaire.gr

Βούτυρο Κακάο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr