Να πως θα πετύχεις το τέλειο στητό στήθος (και τέλεια μπράτσα)!με φυσικό τρόπο

Να πως θα πετύχεις το τέλειο στητό στήθος (και τέλεια μπράτσα)!με φυσικό τρόπο

Aσκήσεις για ανόρθωση

Το στητό στήθος είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν, αφού είτε πλούσιο είναι είτε μικρότερο, όταν είναι στητό δείχνει τουλάχιστον ομοιόμορφο. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές είναι εκείνες που επιλέγουν τον «εύκολο» δρόμο του πλαστικού ώστε να διορθώσουν τυχόν ατέλειες ή να αλλάξουν εντελώς νούμερο. Έκτος από το κόστος μιας τέτοιας επεμβάσεις, ο πόνος (τις πρώτες εβδομάδες κυρίως) είναι αφόρητος.

Κωνσταντίνα Κύρκου

Για εκείνες λοιπόν, που η τσέπη τους δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας κίνησης αλλά επιθυμούν sexy νεανικό ντεκολτέ, υπάρχει και φυσιολογικός τρόπος να αλλάξουν την εικόνα του στήθους τους, εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή δεν είναι άλλη από την γυμναστική των μυϊκών ομάδων που βρίσκονται πίσω από το στήθος και η οποία μπορεί να ανορθώσει το στήθος, χαρίζοντας όμορφο σχήμα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Για να είμαι ειλικρινής και να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, οι ασκήσεις για στητό στήθος δεν πρόκειται να σου αλλάξουν νούμερο στο σουτιέν από A σε B, όμως θα σε βοηθήσουν σημαντικά να βελτιώσεις την εικόνα του αλλά και να ενδυναμώσεις αυτό το κομμάτι του σώματος σου.

Καλά ως εδώ με την θεωρεία. Στην πράξη τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά αφού καλείσαι από την άνεση του σπιτιού σου, να δοκιμάσεις αυτές τις εύκολες και απλές ασκήσεις που σύντομα θα μεταμορφώσουν το στήθος σου. Χρειάζεσαι μόνο 10 λεπτά την ημέρα για το workout σου, καθώς όλα τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η Sanne Vander, η οποία σου δείχνει βήμα βήμα πως να κάνεις σωστά τις 6 ασκήσεις που θα κάνουν σύντομα τους γύρω σου να παραμιλούν με την αλλαγή.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr