Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2020

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2020

Τα καλύτερα low maintenance χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2020
Σκούρο κόκκινο, καφέ σοκολατί και espresso με ζεστούς υποτόνους είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις που θα γίνουν ανάρπαστες το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι τάσεις στην ομορφιά κάνουν κύκλους και το ερχόμενο φθινόπωρο έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα αυτόν τον κανόνα. Φέτος, ύστερα από τόσους μήνες καραντίνας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, κύριος στόχος είναι η ανανέωση του hair look χωρίς να χρειάζεται να πάρετε ιδιαίτερα ρίσκα ή να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Η μόδα καλεί για γλυκές αποχρώσεις, που δεν αποκλείουν πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών, και είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθούν αναλλοίωτες χωρίς τη συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα και πιο low maintenance χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο 2020:

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο 2020

Deep Chocolate Brown

Η Kerry Washington έχει βάψει το μακρύ καρέ της σε μια σκουρόχρωμη σοκαλατί απόχρωση, με διακριτικούς καραμελένιους υποτόνους, οι οποίοι γίνονται αισθητοί μόνο κάτω από το φως του ήλιου. Πρόκειται για μία απόχρωση, που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το φθινόπωρο, καθώς εκτός από το ότι κολακεύει τη μαυρισμένη από το καλοκαίρι επιδερμίδα, είναι και εξαιρετικά low maintenance.

Toffee


Μια καραμελένια toffee απόχρωση αλά Chrissy Teigen είναι ιδανική για το πρώτο ραντεβού για βαφή μετά το καλοκαίρι, τότε που θέλετε να σκουρύνεται ελαφρώς τα μαλλιά σας αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμη να αποχωριστείτε πλήρως τις ξανθες ανταύγειες που σας κληροδότησε ο ήλιος.

Mulled Wine


Ανάμεσα στο βαθύ και το έντονο κόκκινο, το mulled wine χρώμα των μαλλιών της Zendaya είναι η νέα it ginger απόχρωση για το φετινό φθινόπωρο, που κολακεύει και φωτίζει τα περισσότερα δέρματα. Στη σκιά μοιάζει με ζεστό καστανό με υποτόνους κόκκινου, ενώ κάτω από το φως του ηλίου αναδεικνύεται ο φωτεινός κατακόκκινος χαρακτήρας της.

Espresso


Ιδανική επιλογή για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι η espresso απόχρωση με ζεστούς υποτόνους αλά Shay Mitchell, η οποία είναι εξαιρετικά κολακευτική και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε αντίθεση με την κλασική jet black. Το χειμώνα εξάλλου η επιδερμίδα τείνει να γίνεται 1-2 τόνους πιο ανοιχτή. Ένα βαθύ καστανό -σχεδόν μαύρο- χρώμα στα μαλλιά λοιπόν εξισορροπεί την αλλαγή αυτή υπέροχα.

Caramel Highlights


Οι έντονες, φαρδιές ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτέλεσαν ένα από τις κυρίαρχα ’90s inpired hair trends που επέστρεψαν στη μόδα φέτος και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και το ερχόμενο φθινόπωρο. Μερικές από τις celebrities που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκεκριμένη τάση ήταν οι Jennifer Lopez, Kim Kardashian και Charlize Theron.

www.madamefigaro.gr

Ενισχυτικό Έλαιο Μαλλιών από βότανα 100ml

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr