Οι δύο ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις βραζιλιάνικα οπίσθια σε 2 εβδομάδες

Οι δύο ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις βραζιλιάνικα οπίσθια σε 2 εβδομάδες

Κάτι που προσέχουμε πολύ στις Βραζιλιάνες πάντα είναι το υπέροχο κορμί τους και τα υπέροχα οπίσθιά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτές οι γυναίκες θεωρούνται πρότυπο σε ό,τι αφορά την πειθαρχία που έχουν στο συγκεκριμένο θέμα (και ναι! δεν κάνουν όλες οι Βραζιλιάνες αισθητικές επεμβάσεις για να μεγαλώσουν τα οπίσθιά τους). Θέλεις και εσύ να αποκτήσεις βραζιλιάνικα οπίσθια; Παρακάτω θα δεις 2 ασκήσεις που αν τις κάνεις σε καθημερινή βάση και με απόλυτη πειθαρχία μπορείς να αλλάξεις τελείως την εικόνα των οπισθίων σου σε 2-4 εβδομάδες. Όσο πιο πολύ επιμένεις σε αυτές τις ασκήσεις τόσο μεγαλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα και η διαφορά που θα δεις στο σώμα σου.

 από ΕΛΕΝΗ ΒΑΓΙΑ

Άσκηση 1η: Τη γνωρίζουμε ως πλιέ squats και είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να τονίσεις τα οπίσθιά σου και να τα «ανασηκώσεις» προς τα πάνω! Ξεκίνα με 2 σετ των 10 επαναλήψεων τις 2 πρώτες εβδομάδες και στη συνέχεια αύξησε τα σετ σε 3 των 10 επαναλήψεων για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Τα squats βοηθάνε πολύ στην αλλαγή της εικόνας των γλουτών μας και είναι μια πολύ καλή γυμναστική για κάθε σωματότυπο.

Άσκηση 2η: Τα αποκαλούν βουλγάρικα split squats και είναι ακόμα μια άσκηση που θα γυμνάσει πολύ τα οπίσθιά σου. Αυτό που θα χρειαστείς για αυτή την άσκηση είναι μια καρέκλα. Ξεκίνησε από όρθια στάση και ακούμπησε το ένα σου πόδι σε μια καρέκλα. Επανέλαβε 10 φορές επί 2 σετ και στη συνέχεια κάνε το ίδιο και για το άλλο πόδι. Κάνοντας τον συνδυασμό αυτών των 2 ασκήσεων θα δεις σπουδαία διαφορά στα οπίσθιά σου μετά από 2 εβδομάδες. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να κάνεις τις 2 ασκήσεις καθημερινά και με πολλή πειθαρχία.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr