Ονειρεύεσαι τέλειους κοιλιακούς; 5 λεπτά αρκούν για να τους αποκτήσεις και μάλιστα χωρίς στρώμα γυμναστικής!

Ονειρεύεσαι τέλειους κοιλιακούς; 5 λεπτά αρκούν για να τους αποκτήσεις και μάλιστα χωρίς στρώμα γυμναστικής!

Η fitness instructor, Katie Dunlop, μια από τις διασημότερες του πλανήτη -σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε πέσει πάνω στο προφίλ της στα social media- δεν ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά χαράζει το δικό της δρόμο που μας αρέσει πάρα πολύ.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο αυτό άφησε στην άκρη τις κλασσικές ασκήσεις εκγύμνασης της κοιλιάς, όπως οι κοιλιακοί και η σανίδα που σου δείχνουν στο γυμναστήριο και έφερε επανάσταση, προτείνοντας έναν καινούργιο αλλά σούπερ αποτελεσματικό τρόπο για να τονώσεις του κοιλιακούς σου.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να ξαπλώσεις στο πάτωμα -ναι, σου λέμε αλήθεια, δεν σου κάνουμε πλάκα!
Το 5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που εμείς λατρέψαμε, όπως και εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον πλανήτη και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα αποτελείται από μερικές έντονες ασκήσεις οι οποίες δεν απαιτούν ούτε καν στρώμα γυμναστικής!

Ξεκίνα την μέρα σου λοιπόν με 5 λεπτά έντονης κίνησης που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα γυμνάσουν τους κοιλιακούς σου για να μπορείς να φοράς ανενόχλητη τα cropped μπλουζάκια σου:

Τι λες; Θα ακολουθήσεις το παράδειγμά της; Εμείς ήδη το κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό και επειδή έχουμε δει θεαματικά αποτελέσματα θέλαμε να σου το προτείνουμε.

Μην το καθυστερείς, βάλτο από σήμερα στην καθημερινότητά σου. Γιατί όπως σου λέμε συχνά το τελευταίο διάστημα το Καλοκαίρι σε λίγο θα είναι εδώ, όσο κι αν είμαστε όλες μας κλεισμένες μέσα στο σπίτι λόγω της κατάστασης που επικρατεί και μελαγχολούμε. Δεν θα το πιστεύετε πόσο γρήγορα θα περάσει τελικά ο καιρός που θα βγείτε έξω, θα φορέσετε το μαγιό σας και θα κατευθυνθείτε στην παραλία για να κάνετε το πρώτο σας μπάνιο.

Φώτο: Pinterest

www.faysbook.gr

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr