Πως θα κάνετε περίγραμμα με το χρωματιστό eyeliner (video)

Πως θα κάνετε περίγραμμα με το χρωματιστό eyeliner (video)

H Lisa Eldridge είναι μία από τις διασημότερες make up artists. Επιμελείται το look πολλών stars ενώ είναι υπεύθυνη για το make up των top models στα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών.

Παράλληλα έχει έναν από τους ωραιότερους λογαριασμούς στο Instagram με 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους. Εκτός από τις δημιουργίες της, η Eldridge μοιράζετε με τους followers video με συμβουλές αλλά και tutorials ώστε να αντιγράψουν τα απίθανα make up looks της.

Κι εμείς ανήκουμε στη συγκεκριμένη ομάδα μιας και είναι η μοναδική που κάνει κάθε κίνηση να φαίνεται παιχνιδάκι και εκείνη που γνωρίζει τις μεγαλύτερες τάσεις, κάποιες από τις οποίες είναι δική της δημιουργία.

Εμείς σήμερα επιλέξαμε ένα από τα ωραιότερα trends. Σας το έχουμε ήδη αποκαλύψει σε προηγούμενο post και είναι το χρωματιστό eyeliner.

Πρέπει να το τολμήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε μια πολύ έντονη ή neon απόχρωση. Οι παστέλ είναι και πάλι εδώ με πρώτη και καλύτερη το μοβ της λεβάντας.
Ο τρόπος εφαρμογής είναι πανεύκολος. Δείτε στη συνέχεια την Lisa Eldridge επί τω έργω και ακολουθήστε πιστά κάθε της κίνηση.

www.faysbook.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr