Απαλό άγγιγμα: Φτιάξε μια ενυδατική μάσκα για τα χέρια

Απαλό άγγιγμα: Φτιάξε μια ενυδατική μάσκα για τα χέρια

Με το συχνό πλύσιμο και τη χρήση αντισηπτικού να αποτελούν βασικές συνήθειες της καθημερινότητάς μας, τα χέρια τείνουν να παρουσιάζουν αφυδάτωση και να ξεραίνονται. Ίσως μάλιστα τα βλέπεις περισσότερο ταλαιπωρημένα από ότι συμβαίνει το χειμώνα.

Η αλήθεια είναι πως χρειάζονται έξτρα φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, με προϊόντα που μπορείς να βρεις στην αγορά και έχουν δημιουργηθεί για να καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, να επαναφέρουν την ισορροπία του pH του δέρματος και να χαρίζουν στα άκρα βελούδινη υφή.

Ωστόσο, όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνη σου μια μάσκα περιποίησης χεριών, για να κάνεις ένα boost στην ενυδάτωσή τους.

Τα υλικά που θα χρειαστείς: ¾ της κούπας λάδι καρύδας, ¼ της κούπας αλεσμένη βρώμη, διαφανή μεμβράνη.

Ανακάτεψε πολύ καλά τα δύο υλικά σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργήσεις ένα ομοιογενές μείγμα, άπλωσέ το στα χέρια και κάνε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια, τύλιξε τα χέρια με τη μεμβράνη και άφησε την ενυδατική μάσκα να δράσει για 15 λεπτά. Ξέπλυνε τα χέρια σου με χλιαρό νερό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια σου!

www.marieclaire.gr

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr