Το έξυπνο κούρεμα που κρύβει τις ρυτίδες και κόβει χρόνια

Το έξυπνο κούρεμα που κρύβει τις ρυτίδες και κόβει χρόνια

Πολλές celebrities, όπως οι Jennifer Aniston και Linda Evangelista, το λατρεύουν.

Μερικές φορές τα αντιγηραντικά καλλυντικά δεν είναι αρκετά για να χαρίσουν στην επιδερμίδα την πολυπόθητη νεανική εμφάνιση. Εάν έχετε παρατηρήσει πως η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και το στυλ σας δεν είναι αρκετά για να σάς κάνουν αν δείχνετε πιο φρέσκια, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα μαλλιά σας και να κάνετε ένα νεανικό κούρεμα.

Το αγαπημένο κούρεμα των celebrities άνω των 40
Ένα νέο κούρεμα μπορεί να ανανεώσει την εμφάνισή μιας γυναίκας και να βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή της. Το σωστό κούρεμα μόμως πορεί επίσης να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως είναι πολύ νεότερη.

Το έξυπνο κούρεμα που κρύβει τις ρυτίδες και κόβει χρόνια

Πολλές celebrities του Hollywood στο κατώφλι των 40 και των 50, κόβουν αφέλειες. Η απόφασή τους αυτή δεν είναι τυχαία. Οι χαλαρές και ανέμελες αφέλειες είναι ένα από εκείνα τα κουρέματα που έχουν την ικανότητά να κρύβουν χρόνια. Δοκιμάστε αυστηρές αφέλειες που καλύπτουν τελείως το μέτωπο -και τις ρυτίδες- ή για μια ακόμα πιο νεανική εμφάνιση, επιλέξτε ασύμμετρες αφέλειες, που κόβονται και στις δύο πλευρές του προσώπου, πλαισιώνοντάς το υπέροχα. Οι συγκεκριμένες αφέλειες, γλυκαίνουν πιο πολύ τα χαρακτηριστικά, χαρίζοντάς μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που δείχνει αθεράπευτα σαγηνευτική.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο κούρεμα αποτελεί μία από τις top επιλογές των stars που διανύουν την 5η ή 6η δεκαετία της ζωής τους, είναι ότι οι αφέλειες ανάλογα με το πού τελειώνουν, μπορούν να κρύψουν εκτός από τις ρυτίδες στο μέτωπο, το πόδι της χήνας.

Claudia Schiffer

Tyra Banks

Jennifer Lopez

Naomi Campbell

Jennifer Aniston

Linda Evangelista

Ιδού μερικές από τις celebrities που το τόλμησαν και κατάφερναν να δείχνουν πολύ νεότερες:

Bonus tips
-Οι ανταύγειες στα μαλλιά δίνουν έναν ακόμα περισσότερο νεανικό χαρακτήρα.

-Το φυσικό μακιγιάζ με διακριτικά τονισμένα φρύδια και μάτια και μίνιμαλ χρήση καλυπτικών προϊόντων και πούδρας, μπορεί να αφαιρέσει χρόνια.

www.harpersbazaar.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr