Το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν είσαι “πιασμένη”, σύμφωνα με έναν χειροπρακτικό

Το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν είσαι “πιασμένη”, σύμφωνα με έναν χειροπρακτικό

Δεν χρειάζεσαι εμένα να σου περιγράψω πόσο βασανιστικό μπορεί να γίνει ένα «πιάσιμο». Σε ακινητοποιεί, σε κουράζει και είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι όταν σου συμβαίνει.

Σκέψου να δουλεύεις και να είσαι «πιασμένη». Ή να πρέπει να σφουγγαρίσεις, γιατί το πάτωμα είναι πιο βρώμικο από ποτέ ή να πας για τις απαραίτητες αγορές ή να πρέπει να κυνηγάς το μωρό μέσα σε όλο το σπίτι. Και όταν προκύπτει το συγκεκριμένο πρόβλημα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο λάθος που κάνεις. Όχι μόνο εσύ. Όλοι μας.

«Οι περισσότεροι ασθενείς πιέζουν τον μυικό κόμπο, νομίζοντας ότι το stretching θα τους κάνει καλό. Αν και μειώνει τον πόνο για λίγο, το πιθανότερο είναι ότι απλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση. Υπάρχουν δάκρυα στη μυική κάψουλα και σου λέει ότι αν πιέσεις το σημείο για να αλλάξεις την πορεία, μάλλον θα προκαλέσεις μεγαλύτερο πρόβλημα. Δηλαδή, θα κάνεις τον πόνο να ταξιδέψει και σε άλλα σημεία του σώματος», σου επισημαίνει ο χειροπρακτικός Travis Rose.

Ένας ακόμη λόγος να μην πιέζεις τον μυ
Σύμφωνα με τον ειδικό, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι πιασμένοι ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό, όπως ένας νευρολογικός τραυματισμός. Και οποιαδήποτε μορφή πίεσης ή παρέμβασης, απλώς χειροτερεύει την κατάσταση.

www.ladylike.gr

Rosehip Powder (σκόνη άγριας τριανταφυλλιάς)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr