Κεφάλαιο χέρια: Σας προκαλεί το αντισηπτικό ξηρότητα, ερεθισμούς και κοκκινίλες; Φτιάξτε την πιο απλή μάσκα με 2 υλικά!

Κεφάλαιο χέρια: Σας προκαλεί το αντισηπτικό ξηρότητα, ερεθισμούς και κοκκινίλες; Φτιάξτε την πιο απλή μάσκα με 2 υλικά!

Το αντισηπτικό όπως και η μάσκα προστασίας βρίσκονται μόνιμα στην τσάντα σας. Ειδικά αν κινείστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο ή δουλεύετε κάπου που δεν επιτρέπεται να την βγάλετε ποτέ και για κανένα λόγο.

Το πρώτο σας προστατεύει όπως είναι λογικό και επόμενο από τα μικρόβια και τα βακτήρια αλλά παράλληλα προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα των χεριών, ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τα κρατάτε πάντα ενυδατωμένα. Μαζί λοιπόν με την αντισηπτική λοσιόν σας θα πρέπει να έχετε πάντα και την ενυδατική κρέμα χεριών.
Και κάτι ακόμη: Μία φορά, τουλάχιστον, την εβδομάδα να απλώνετε μια μάσκα χεριών που θα προσφέρει έξτρα υγρασία, θρέψη και απαλότητα. Εμείς σήμερα σας έχουμε την καλύτερη ιδέα. Θα την φτιάξετε μόνες σας με 2 μόνο υλικά.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θα χρειαστείτε:

1 φλ. τσ. έλαιο καρύδας ή ελαιόλαδο και 1/2 φλ.τσ. βρώμη.

Ρίξτε σε ένα μπολ τα υλικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρει τη μορφή χυλού. Απλώστε τη μάσκα σε όλη την επιφάνεια των χεριών σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να τα τυλίξετε με διάφανη μεμβράνη. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10-15 λεπτά και αφαιρέσετε την καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Τέλος, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα.

Πώς σας φάνηκε κορίτσια η μάσκα που σας προτείναμε; Εμείς πάντως είμαστε ενθουσιασμένες γιατί η αλήθεια είναι πως κάνει απίστευτη δουλειά.

www.faysbook.gr

Έλαιο βρώμης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr