Δίαιτα των 8 ωρών: Ο εύκολος τρόπος για να χάσεις 10 κιλά σε 6 εβδομάδες και συνιστούν όλοι οι διατροφολόγοι

Δίαιτα των 8 ωρών: Ο εύκολος τρόπος για να χάσεις 10 κιλά σε 6 εβδομάδες και συνιστούν όλοι οι διατροφολόγοι

Δίαιτα των 8 ωρών: Πρόκειται για μία ιδιαίτερη δίαιτα. Ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που μπορείτε να χάσετε κιλά. Μάλιστα, οι επιστήμονες ανά των κόσμο συνιστούν τη συγκεκριμένη διατροφή. Το νέο βιβλίων των David Zinczenko και Peter Moore είναι εξαιρετικό. Εξηγεί το λόγο για τον οποίο δυσκολευόμαστε να χάσουμε κιλά. Επιπλέον, προτείνει μία νέα διατροφή.

Δίαιτα των 8 ωρών: Τι αναφέρεται στο βιβλίο
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βιβλίο, το σώμα είναι ικανό να μεταβολήσει τις τροφές που λαμβάνει μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα 8 ωρών. Μετά το πέρας των 8 ωρών, οι θερμίδες που καταναλώνονται πηγαίνουν στην περιφέρεια και τους γλουτούς. Με τη “Δίαιτα των 8 ωρών” μπορεί κανείς να χάσει έως και 3 κιλά σε μία βδομάδα ή 10 κιλά σε 6 βδομάδες.

Έτσι, οι Zinczenko και Moore συνιστούν να τρως από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα ή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το μυστικό; Ο καλός ύπνος, όσο νωρίτερα γίνεται. Η έρευνα, στην οποία βασίστηκε το βιβλίο, έγινε πάνω σε ποντίκια και απέδειξε πως τα ποντίκια που έπαιρναν βάρος ήταν αυτά που έτρωγαν όλη μέρα.

Δίαιτα των 8 ωρών: Τι προτείνει, ο David Zinczenko, συντάκτης του περιοδικού «Men’s Health»
– Σνακ: σαλάτα ή 2 κομμάτια πίτσα ή μια σούπα.
– Δείπνο: το δείπνο λαμβάνει χώρα νωρίς το απόγευμα αλλά μπορείς να καταναλώσεις μια μεγάλη ποσότητα φαγητού όπως παϊδάκια ή λαχανικά.
– Γλυκό: μετά το τελευταίο γεύμα, μπορείς να απολαύσεις ένα γλυκάκι ή ένα ποτήρι κρασί αφού το σώμα σου έχει αρκετό χρόνο από τις 6 -7 το απόγευμα για να το επεξεργαστεί σωστά.
– Το βιβλίο καταλήγει: Για χρόνια, μας έλεγαν πως είμαστε ό,τι τρώμε. Πλέον ξέρουμε πως είμαστε ό,τι τρώμε και όποτε τρώμε.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Τι υποστηρίζει ο ειδικός Υovi Freedhoff:
Η διατροφή δε συνίσταται μόνο στις ώρες κατά τις οποίες καταναλώνει κανείς τα γεύματα αλλά και στο περιεχόμενό τους, αφού ο Zinczenko προτείνει και συγκεκριμένες υπερτροφές σε κάθε γεύμα, ενώ σχολιάζει και το πρωινό γεύμα λέγοντας ότι είναι πολύ μικρό δεδομένου ότι μετά κάνεις αρκετές ώρες μέχρι να φας.

Ταυτόχρονα μιλά και για τους 100 τρόπους που προτείνει το βιβλίο προκειμένου να κόψεις την πείνα σου όπως “δες ένα θρίλερ, μίλα στο τηλέφωνο, μασούλησε πάγο, άναψε κεριά με άρωμα βανίλιας, κανέλας, μπανάνας, πράσινου μήλου ή μέντας” και εξηγεί πως και πάλι θα πεινάς ειδικά αν κοιμηθείς νωρίς. Τέλος, επισημαίνει πως σε περίπτωση που εργάζεσαι, είσαι υποχρεωμένος να ετοιμάζεις όλα σου τα γεύματα από την προηγούμενη μέρα.

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr