Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου τις κρύες μέρες του χειμώνα (πρόσωπο και σώμα)! Μην αφήσεις τις κρύες μέρες να καταστρέψουν το δέρμα σου. Μάθε πως να το προστατέψεις!

Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου τις κρύες μέρες του χειμώνα (πρόσωπο και σώμα)! Μην αφήσεις τις κρύες μέρες να καταστρέψουν το δέρμα σου. Μάθε πως να το προστατέψεις!

Oι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα σου τις ημέρες του χειμώνα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, δυστυχώς, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα σου με αποτέλεσμα η έντονη ξηρότητα να κάνει την εμφάνισή της σε μερικά ευαίσθητα σημεία, όπως τα χείλη, τα γόνατα, τα χέρια και όχι μόνο. Όμως, μία κρέμα σώματος δεν είναι αρκετή!

Η προστασία του δέρματος σου, ειδικά αυτή την περίοδο, πρέπει να είναι το κύριο και βασικό μέλημα σου! Όμως, πώς ακριβώς θα το πετύχεις;

Ορίστε οι συμβουλές/βήματα που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης, αν θέλεις να νιώσεις πραγματικά απαλό το δέρμα σου και όταν το αγγίζεις να το απολαμβάνεις (μην αγχώνεσαι, μπορεί να είναι πολλά αλλά για το καλό σου):

Η ενυδατική σου, είναι ο καλύτερος φίλος σου.

CAVIAR CREAM.Xαβιάρι, Υαλουρονικό & Εmu oil. Ενυδατική κρέμα σύσφιξης- λείανσης.

Η σωστή ενυδατική κρέμα για την επιδερμίδα σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς οποιαδήποτε εποχή του χρόνου! Δώσε μεγάλη σημασία στην επιλογή της κρέμας, επιλέγοντας μία που θα σου καλύπτει όλες τις ανάγκες, ενώ φρόντισε αυτή να περιέχει συστατικά που διατηρούν την υγρασία του δέρματος σου δίχως να φράζουν τους πόρους.

Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου τις κρύες μέρες του χειμώνα (πρόσωπο και σώμα)!
Μην ξεχνάς ότι κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες. Η UNIVERSKIN με τα ευφυή, πιστοποιημένα και υψηλής καλλυντικής αξίας προϊόντα της, εγγυώνται εξατομικευμένη αντιμετώπιση μέσα από διαφορετικές φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και θεαματικά κλινικά αποτελέσματα.

Σώμα από μετάξι

Μπορεί το χειμώνα, το σώμα σου να είναι «κρυμμένο» κάτω από παλτό και πουλοβεράκια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αμελείς τη φροντίδα του. Ένα απολεπιστικό προϊόν στο ντους, µια φορά την εβδομάδα, για τη συνολική ανανέωση της επιδερμίδας σου και η συστηματική ενυδάτωσή του μετά από κάθε ντους είναι απαραίτητα ώστε το καλοκαίρι να είσαι έτοιμη για μια σούπερ αποκάλυψη!

Μην υποτιμάς την δύναμη που έχει η κρέμα σώματος μετά το ντους. Επίλεξε αυτή που όχι μόνο θα ενυδατώνει την επιδερμίδα σου αλλά παράλληλα θα σε χαλαρώσει ενώ θα σε ακολουθεί διαρκώς η αγαπημένη σου μυρωδιά

Πάντα αντηλιακό. Τι και αν δεν είναι καλοκαίρι;

Στη χώρα μας το αντηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα – καλοκαίρι! Βασική κίνηση, λοιπόν, ακόμα και αν δεν έχει ήλιο είναι να μην το παραμελείς – ειδικά αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο. Ενημερωτικά να σου πούμε ότι το χειμώνα μπορείς να φοράς αντηλιακό σου με μικρό ή μεσαίο δείκτη προστασίας.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Χείλη για φίλημα!

Βάλε στην τσάντα σoυ ένα ενυδατικό lip balm για να περνάς τα χείλη σου όποτε νιώθεις ότι χρειάζονται ενυδάτωση. Έτσι θα έχεις μία τέλεια βάση για το κραγιόν σου και πάντα τα πιο απαλά και kissable χείλη!

Καθαρισμός, καθαρισμός, καθαρισμός
love the towel prop, maybe do cute towel photos wrapped on hair with face mask and one fruit on eye or something?Maria Grizimiss bloom

Υγιές δέρμα σημαίνει καθαρό και ενυδατωμένο. Όσο αφήνεις το make-up και τους ρύπους στο δέρμα σου όλη μέρα, δημιουργείς μια σκληρή στρώση από υλικά που φράζουν τους πόρους.

Τι να κάνεις; Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα διάλεξε ένα προϊόν καθαρισμού με λάδι καρύδας, το οποίο θα δουλέψεις με ένα βαμβακερό ύφασμα σε όλο το πρόσωπο ενώ εάν έχεις πιο λιπαρό δέρμα δοκίμασε καθαριστικά που περιέχουν αλόη.

Κρύο νερό τις κρύες μέρες!

Απόφυγε να πλένεις το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα σου με ζεστό νερό (ξέρουμε είναι δύσκολο να σηκώνεσαι το πρωί και να ρίχνεις κρύο νερό επάνω σου) γιατί επιταχύνεις την αφυδάτωσή του. Δεν χρειάζεται να πάθεις κρυοπαγήματα, ωστόσο, το χλιαρό νερό κάνει επίσης δουλειά.

Σωστή διατροφή
Μερικές φορές ακόμη και οι ενυδατικές κρέμες δεν καταφέρνουν να σε ενυδατώσουν όσο χρειάζεται και το σώμα σου εμφανίζει έντονη ξηρότητα. Πρόσθεσε λοιπόν, στο καθημερινό σου διαιτολόγιο τροφές που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ένα καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Τέτοιες τροφές είναι τα αμύγδαλα, το σπανάκι, τα καρότα, οι γλυκοπατάτες, το πράσινο τσάι, ο σολομός.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr