5 τρικ μακιγιάζ για να μεταμορφώσεις τα χείλη σου

5 τρικ μακιγιάζ για να μεταμορφώσεις τα χείλη σου

Προτίμησε το nude effect και δώσε λάμψη με τα σωστά τρικ.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και κάνε τα χείλη σου ακόμα πιο όμορφα.

1. Κάνε απολέπιση στα χείλη σου
Είτε χρησιμοποιήσεις μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα ήπιο σκραμπ ζάχαρης, η απολέπιση δεν θα δώσει στα χείλη σου μόνο μια απαλή υφή για φίλημα, αλλά είναι τέλεια για μια καλή εφαρμογή κραγιόν και για να κυκλοφορείς με τα χείλη σου γυμνά. Το σημαντικό είναι πως η απολέπιση δημιουργεί ένα φυσικό εφέ λάμψης και χρώματος.

2. Αντάλλαξε το φωτεινό κόκκινο κραγιόν σου για κάτι πιο διακριτικό και λίγο λαμπερό
Τα κόκκινα χείλη μπορεί να είναι ελκυστικά, αλλά έχουν μεγάλη διάρκεια και όλες ξέρουμε τι συμβαίνει όταν το κραγιόν έρχεται σε επαφή με, καλά, οτιδήποτε. Αντίθετα, δοκίμασε ένα ροζέ, “τα χείλη σου αλλά στο καλύτερό τους”, lip gloss, stick ενυδάτωσης χειλιών ή κραγιόν με ένα κρεμώδες φυσικό τελείωμα.

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

3. Βάλε ελάχιστο highlighter στο κέντρο του επάνω χειλιού σου
Αρκεί μια ποσότητα σαν το κεφάλι της καρφίτσας μέσα στο μικρό κοίλωμα στο κέντρο της γραμμής των χειλιών σου για να τραβήξει την προσοχή εκεί που πρέπει, κάνοντας τα χείλια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο έντονα με πολύ λίγη προσπάθεια.

4. Άπλωσε ένα ουδέτερο ματ κραγιόν, μετά κάνε ένα άγγιγμα στο κέντρο με ένα γκλος ή highlighter
Αυτό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσεις στα χείλη σου μια σέξι, σαρκώδη όψη. Ένα κρεμώδες ματ κραγιόν σε μια ροζ nude απόχρωση θα τονώσει το φυσικό τους χρώμα, ενώ μια στάλα λάμψης στο μέσον τους θα δημιουργήσει μια πιο γεμάτη εμφάνιση.

5. Δοκίμασε το look των “δαγκωμένων πριν από λίγο” χειλιών
Δεν χρειάζεται πραγματικό δάγκωμα, είναι σαν το “μόλις έφαγα γλειφιτζούρι κεράσι” αλλά στην πιο ενήλικη εκδοχή του. Τα κραγιόν, λιπ γκλος ή sticks ενυδάτωσης ακόμη και τα κρεμώδη ρουζ είναι όλα κατάλληλα για να πετύχεις αυτό το look, αρκεί να απλώσεις το χρώμα με τα δάχτυλά σου και να το αναμίξεις με τέτοιο τρόπο που η κατάληξή του να είναι απαλή και φυσική.

www.shape.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr