Είσαι ειδικός της ομορφιάς και της υγείας; Θέλουμε τα άρθρα σου με αντάλλαγμα την δωρεάν προβολή σου.

Είσαι ειδικός της ομορφιάς και της υγείας; Θέλουμε τα άρθρα σου με αντάλλαγμα την δωρεάν προβολή σου.

 

Τα μυστικά ομορφιάς είναι ένα σύμπαν έγκυρης ενημέρωσης για την ευεξία και την αυτοεξέλιξη. Ο ιστότοπος mystikaomorfias.gr είναι αγαπητός σε 80.000 σταθερούς χρήστες μηνιαίως και σε 100.000 αναγνώστες που προέρχονται από την έκτακτη ενημέρωση. 

Μέσα στη σελίδα μας μπορεί να βρει κανείς έγκυρες κι επιστημονικές πληροφορίες για την ομορφιά, την υγεία, την ευεξία αλλά και χρήσιμα προϊόντα σε μια προσπάθεια ολοκληρωμένης κι έγκυρης ενημέρωσης.

Νιώθοντας ηθικό χρέος απέναντι στους αναγνώστες μας, αναζητούμε έγκυρους συνεργάτες όπου θα μας πλαισιώνουν με  θέματα που οι ίδιοι  θεωρούν αναγκαία η ενδιαφέροντα για το γενικό καλό . Ως ανταμοιβή το σάιτ μας, προσφέρει στους  συνεργάτες του, ενεργό λινκ παραπομπής στο προσωπικό τους σάιτ ή στο προφιλ των κοινωνικών τους δικτύων, προσωπική φωτογραφία τους μέσα στα θέματα που διαπραγματεύονται (κι εφόσον το επιθυμούν), βιογραφικό καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε να βρίσκονται σε επαφή με το κοινό τους. 

Είστε καταξιωμένος επιστήμονας υγείας ή διατροφής (ιατρός, διαιτολόγος, ψυχολόγος, καθηγητής φυσικής αγωγής, τεχνολόγος τροφίμων, αισθητικός, μασέρ, φαρμακοποιός κοκ) και θα σας ενδιέφερε να γίνετε μέλος της συντακτικής μας ομάδας με αντάλλαγμα την δυναμική προσωπική προβολή σας; Επικοινωνήστε με το [email protected] για να βρεθούμε σε επαφή και συνεργασία προβάλλοντας δωρεάν την δουλειά σας.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η προβολή σας αποκλειστικά μέσω διαφημιστικού μπάνερ ώστε να αυξήσετε τις επισκέψεις στον ιστότοπο σας, τότε οι τιμές είναι συζητήσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας ή της επιχείρησης σας καθώς και μέσα από ειδικές προσφορές.

Πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο: [email protected] και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr