To μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40 που δεν αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά

To μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40 που δεν αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά

To ταξίδι μιας γυναίκας μέσα στο χρόνο είναι μια αέναη διαδικασία μάθησης: του εαυτού της. Προσωπικότητα, πρόσωπο και σώμα αλλάζουν. Το ίδιο και οι skincare συνήθειές μας.

Καθώς ο χρόνος περνά, οι ρυτίδες, οι γραμμές στο πρόσωπο που κλείνουν μέσα τους πείρα ζωής και αποκαλύπτουν την ένταση των συναισθημάτων που έχουμε βιώσει, είναι αναπόφευκτες.

Οι γυναίκες που αγαπούν πραγματικά τον εαυτό τους, που αισθάνονται απαράμιλλη αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται τον χρόνο, δεν κάνουν makeup επιλογές που έχουν ως σκοπό να τις εξαφανίσουν και να αλλοιώσουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

Οι ρυτίδες είναι κι αυτές κομμάτι της εμφάνισής τους και τους συμπεριφέρονται με λεπτότητα.

Στο πέρασμα του χρόνου, αξίζει να προσαρμόζουμε την ρουτίνα περιποίησής μας και το μακιγιάζ μας στα νέα μας χαρακτηριστικά.

Αν τα πρώτα σημάδια γήρανσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας και αναζητάτε ένα μακιγιάζ που δεν αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω makeup tips:

Προτιμήστε υγρά και όχι σε μορφή πούδρας προϊόντα.
Δουλέψτε τα τοπικά, απαλά ακόμα και στα σημεία που έχετε ρυτίδες, χωρίς να αλλοιώνετε τα χαρακτηριστικά σας.
Αποφύγετε τις γυαλάδες: είναι ένα προϊόν που κάνει πιο έντονες τις ρυτίδες και δεν θέλετε να περάσετε στο άλλο άκρο, να αποκτήσετε περισσότερες από τις υπάρχουσες.
Προτιμήστε κρεμώδη προϊόντα ακόμη και στο ρουζ ή τη σκιά ματιών σας.
Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ, για να απλωθούν και να εισχωρήσουν καλύτερα, στην επιδερμίδα τα προϊόντα μακιγιάζ.

www.bovary.gr

Σέρουμ οιστρογόνων (για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου στην εμμηνόπαυση) 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr