Φτιάξε την μάσκα για τα πιο όμορφα και λαμπερά μαλλιά της ζωής σου!!

Φτιάξε την μάσκα για τα πιο όμορφα και λαμπερά μαλλιά της ζωής σου!!

Φτιάξτε μόνες σας την αγαπημένα μάσκα μαλλιών της Adriana Lima!
 από ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΣΙΑΜΗ

Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τις DIY συνταγές για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Και τώρα που μένετε σπίτι έχετε χρόνο να φτιάξετε μόνες σας τις ωραιότερες μάσκες και scrub που θα χαρίσουν τέλεια όψη.

Και αν νομίζετε πως είστε οι μόνες, κάνετε λάθος. Και οι celebrities έχουν μεγάλη αδυναμία σε αυτές και είναι αρκετές οι φορές που μοιράζονται τα μυστικά τους με τους θαυμαστές-followers.

 

Μερικές φορές μάλιστα ανεβάζουν και φωτογραφίες ή video στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας όλες τις λεπτομέρειες. Και τώρα, έρχεται η Adriana Lima να αποκαλύψει τη μάσκα που απλώνει στα μαλλιά της κάθε φορά που θέλει να τους χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη.

Η αλήθεια είναι πως η Lima έχει τέλεια μαλλιά και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δείχνουν υγιή και υπέροχα. Το μυστικό του μοντέλου αποκάλυψε ο προσωπικός της hairstylist, Alfredo Lewis.

Δείτε στη συνέχεια τα υλικά που χρησιμοποιεί και τον τρόπο εφαρμογής και αντιγράψτε τη.

Θα χρειαστείτε: 1 μπανάνα, 2 κ.σ. μαγιονέζα και 1 αβοκάντο.

Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά λιώνετε την μπανάνα και το αβοκάντο. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τη μαγιονέζα. Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Τρόπος χρήσης: Απλώνετε τη μάσκα με ένα πινέλο σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Τυλίγετε τα μαλλιά σας με διάφανη μεμβράνη ή φορέστε το σκουφάκι του ντους.

Την αφήνετε τη να δράσει για 45 λεπτά και στο τέλος ξεπλένετε πολύ καλά με άφθονο νερό. Αμέσως μετά τα μαλλιά σας είναι υπέροχα.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μια φορά την εβδομάδα, ειδικά αν τα ταλαιπωρείτε με συσκευές θερμότητας.

www.faysbook.gr

Βότανο Τσουκνίδα η Ευεργετική και Αγαπημένη του Ιπποκράτη απο τα μυστικά ομορφιάς!

Λάδι τσουκνίδας για αύξηση των μαλλιών και πόνους αρθρίτιδαςαπο τα μυστικά ομορφιάς!

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr