Τι είναι αυτό που κάνει μερικούς ανθρώπους πιο ελκυστικούς;

Τι είναι αυτό που κάνει μερικούς ανθρώπους πιο ελκυστικούς;

Που οφείλεται τελικά το sexiness.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Κέντρο Μελέτης της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς και Ευεξίας, οι άνθρωποι που έχουν ενδιαφέρουσα προσωπικότητα τείνουν να είναι και πιο ελκυστικοί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την οπτική που έχει κανείς απέναντι στα πράγματα, αλλά με την γενετική.

από www.marieclaire.gr

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τα δεδομένα από 5,026 δείγματα συμμετεχόντων. Οι επιστήμονες μιλώντας στο PsyPost δήλωσαν πως εξέτασαν το πόση σχέση έχουν οι γενετικοί παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητα. Ο μέσος όρος των ανθρώπων που πήραν μέρος στη μελέτη δείχνουν έδειχνε να προτιμά και να έλκονται από τα άτομα που είναι από την φύση τους “ωραίοι τύποι.” Οι επιστήμονες έφτασαν στο συμπέρασμα πως αυτό έχει να κάνει απόλυτα με τις πληροφορίες που κουβαλάει το DNA μας. Σημειώνουν πως όλα αυτά είναι σχετικά και υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα “Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να υπάρχει μια θετική “σύνδεση” μεταξύ γενετικών παραγόντων και σωματικής έλξης, τουλάχιστον το δείγμα το οποίο εξετάσαμε, έδειξε να προτιμά τον παράγοντα DNA. ”

Αν λοιπόν έχεις αυτό το ανεπιτήδευτο sexiness, μπορείς να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιαγιά σου που σου το κληροδότησε!

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr