Τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη!

Τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη!

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί όχι μόνο να αναδείξει το πρόσωπο σου ώστε να δείχνεις όχι μόνο πιο όμορφη αλλά και να ξεκλέψεις μερικά χρόνια. Πράγματι, αν αποφύγεις μερικά απλά πράγματα στο μακιγιάζ σου τότε μπορείς να καταφέρεις να δείχνεις νεότερη.

Είναι αλήθεια ότι αν δε βαφτείς σωστά τότε θα τονίσεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες με το αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Δες λοιπόν τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη!

Don’ts στο μακιγιάζ για να μοιάζεις πιο νέα!

Μη βάζεις υπερβολικό make up

Μπορεί να νομίζεις ότι το make up θα καλύψει όλες τις ατέλειες του προσώπου σου αλλά δεν είναι έτσι. Ένα βαρύ make up θα τονίσει τις ρυτίδες σου, δημιουργώντας σπασίματα στα σημεία αυτά. Αντίθετα, προτίμησε ένα πιο λεπτόρρευστο make up και εφάρμοσε το σε μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Έτσι, θα έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα!

 

Μη βγάζεις υπερβολικά τα φρύδια σου

Καθώς μεγαλώνουμε τα φρύδια μας τείνουν να γίνονται πιο λεπτά. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι λοιπόν είναι να τα βγάλεις κι εσύ ακόμα πιο λεπτά. Πρόσεχε λοιπόν όταν χρησιμοποιείς το τσιμπιδάκι σου! Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να σχηματίσεις και να γεμίσεις τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών και το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο νεανικό.

Λιβάνι κατά των ρυτίδων!

Περιόρισε τις σκούρες σκιές

Τα smokey eyes και οι σκούρες σκιές μπορεί να είναι πολύ κολακευτικές όταν είσαι νέα αλλά δεν ισχύει το ίδιο καθώς μεγαλώνεις. Τα σκούρα χρώματα στις σκιές τονίζουν τυχόν ρυτίδες στο πόδι της χήνας, πράγμα που σίγουρα δε θέλεις. Για το λόγο αυτό, προτίμησε πιο απαλές σκιές που θα φωτίζουν τα μάτια σου χωρίς να τραβάν την προσοχή σε σημεία που δε θα ήθελες. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με έντονη μάσκαρα και θα δείχνεις άψογη!

 

Μην περιορίζεσαι στο μαύρο eyeliner

Το μαύρο eyeliner είναι τέλειο για γατίσια μάτια. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε το μαύρο eyeliner δείχνει αρκετά βαρύ. Μπορείς λοιπόν να αντικαταστήσεις μερικώς το μαύρο σου eyeliner με ένα σε καφέ απόχρωση, το οποίο έχει το ίδιο εφέ αλλά με πιο διακριτικό και εκλεπτυσμένο τρόπο.

 

Μην ξεχνάς τα ζυγωματικά σου

Το ροδαλά μάγουλα παραπέμπουν σε μια υγιή και πιο νεανική εικόνα. Για το λόγο αυτό μην ξεχνάς να εφαρμόζεις ρουζ στα ζυγωματικά σου που θα ανανεώσει την όψη σου και θα σε κολακεύσει. Προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ που θα σου δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και σίγουρα θα σου πηγαίνει!

Περιόρισε τα σκούρα κραγιόν

Ένα μπορντό κραγιόν μπορεί να είναι πολύ μοδάτο αλλά φέρνει στην επιφάνεια τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Αν λοιπόν έχεις ρυτίδες στο σημείο αυτό τότε είναι καλύτερα να αποφύγεις τα σκούρα κραγιόν και να προτιμήσεις πιο απαλές αποχρώσεις, όπως είναι οι nude ή οι ροζ.

www.ediva.gr

Μακαντάμια το λάδι των σαράντα και κάτι…

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr