Συνταγή για σύσφιξη δέρματος στο σώμα.

Συνταγή για σύσφιξη δέρματος στο σώμα.

 

Το πήλινγκ δίνει άμεση σύσφιξη στο σώμα και τονώνει το περίγραμμα του κορμιού περισσότερο από μια κρέμα. Η φροντίδα σύσφιξης του κορμιού απαραίτητα προϋποθέτει τριβή ώστε να απαλλαγούμε απο τα κουρασμένα και φθαρμένα κύτταρα που παλιώνουν το δέρμα και του στερούν την απορροφητικότητα της κρέμας μας.

Για λεία ακριβή και όμορφη επιδερμίδα λοιπόν, τονωμένη και σφιχτή, ακολουθήστε τα παρακάτω αναζωογονητικά βήματα και ξυπνήστε το δέρμα σας από την ταλαιπωρία του με το πιο αγνό και φυσικό τρόπο.

Ακόμη κι αν είναι απλώσουμε συσφικτικό προϊόν με την μορφή κρέμας  στο σώμα μας αμέσως μετά το μπάνιο, το πήλινγκ πάλι ευνοεί την σύσφιξη της επιδερμίδας και την ενισχύει θεαματικά καθώς συν τοις άλλοις αποτοξινώνει και αφήνει καθαρό χώρο στο δέρμα για να υποδεχτεί οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν πιο δυναμικά και αποτελεσματικά.

Συνταγή 
Υλικά:

50 ml Ηλιέλαιο

-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο και4 αιθέριο έλαιο μέντας
– 2 κουταλάκια του γλυκού ιωδιούχο αλάτι

Σημείωση : εάν είστε υπερτασική παραλείψτε το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και βάλτε 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας.

Παρασκευή:
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και φτιάχνουμε ένα μίγμα.

Κάνουμε 2-3 λεπτά μασάζ με το μείγμα στην περιοχή που υπάρχει επιδερμική
χαλάρωση στο σώμα. Προσωπικά επιμένω και στο ντεκολτέ καθώς και σε άλλες περιοχές για πρόληψη και απόλαυση αφού κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Τέλος, αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Η επιδερμίδα μένει απαλή, φωτεινή ενυδατωμένη και σφιχτή.

Δύο φορές την εβδομάδα αρκούν.

Ζωή Κυροπούλου.

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο έλαιο μέντας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr