Αγαπάς τα ροζ κραγιόν; Αυτές είναι οι συμβουλές για τέλεια εφαρμογή

Αγαπάς τα ροζ κραγιόν; Αυτές είναι οι συμβουλές για τέλεια εφαρμογή

Η beauty expert μοιράζεται τα «μυστικά» της μαζί μας.

Αν ο στόχος σου είναι τα χείλη σου να δείχνουν φυσικά ροζ, νεανικά και φωτεινά, τότε το ροζ κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή. Αξίζει, όμως, να γνωρίζεις και τις συμβουλές της beauty guru για ένα άψογο beauty look.

Διάλεξέ το
Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, βρες την κατάλληλη απόχρωση, που είναι λίγο πιο ροζ από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. «Αυτό σημαίνει οτιδήποτε από ανοιχτό ροζ τριαντάφυλλο έως το λίγο σκουρότερο του raspberry, ενώ και το απαλό φούξια μπορεί να έχει μια θέση στην παλέτα σου» τονίζει ο Daniel Martin. Όσον αφορά την υφή, ο ίδιος προτείνει κρεμώδεις φόρμουλες που επιτρέπουν τη διαφάνεια.

Πώς να απλώσεις το ροζ κραγιόν
Πέρασε με το αγαπημένο σου lip balm τα χείλη πριν απλώσεις οποιοδήποτε χρώμα. Μια λεία επιφάνεια δέρματος θα βοηθήσει ώστε αυτό το σχετικά αδύναμο χρώμα να παραμείνει φωτεινό και ακέραιο όλη μέρα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των δαχτύλων σου, πίεσε το ροζ κραγιόν πάνω στα χείλη σου ώστε να βεβαιωθείς ότι έχει κάτσει καλά παντού. «Στο τέλος, πέρνα ακόμα μια στρώση balm. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό» προτείνει ο make-up artist.

www.shape.gr

Φυσικό λίφτινγκ λαιμού.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr