Συνταγές βοτάνων από το τεφτέρι της γιαγιάς για να σταματήσει η διάρροια αμέσως.

Συνταγές βοτάνων από το τεφτέρι της γιαγιάς για να σταματήσει η διάρροια αμέσως.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με μπαχάρι.

Ρίχνετε μια πρέζα μπαχάρι σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Προσθέτετε μέλι και το πίνετε μετά από κάθε κένωση.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με μήλο.

Καθαρίζετε, βγάζετε τα κουκούτσια και πολτοποιείτε ένα μήλο στο μπλέντερ. Το τρίβετε εάν δεν έχετε μπλέντερ. Τρώτε τον πολτό ενός μήλου κάθε 2 ώρες και δεν τρώτε τίποτε άλλο κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με μήλο και γάλα

Σιγοβράζετε ένα ξεφλουδισμένο μήλο σε ένα φλυτζάνι γάλα έως ότου γίνει πολύ μαλακό. Βάζετε το μίγμα από γάλα και μήλο στο μπλέντερ και το πολτοποιείτε μέχρι να γίνει λείο. Πίνετε μισό φλυτζάνι μετά από κάθε κένωση μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με βατόμουρα.

Ο φυσικός χυμός του βατόμουρου σταματάει αμέσως την διάρροια στα παιδιά. Τους δίνετε ένα γεμάτο ποτήρι κάθε δύο ώρες όταν χρειάζεται.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με καρότα.

Βράζετε μισό κιλό καρότα σε όσο το δυνατόν λιγότερο νερό έως ότου μαλακώσουν. Στη συνέχεια τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Το διατηρείτε στο ψυγείο και παίρνετε 1/4 φλιτζάνι κάθε 30 λεπτά έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με μοσχοκάρυδο.

 Ζεσταίνετε ένα φλυτζάνι γάλα. Προσθέτετέ 1 κουταλιά σούπας μοσχοκάρυδο. Ανακατεύετε καλά και το πίνετε ζεστό. Το επαναλαμβάνετε κάθε ώρα μέχρι α αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με ρύζι.

Βράζετε 2/3 φλυτζάνι ρύζι αναποφλοίωτο ή αποφλοιωμένο επι 15 λεπτά. Στραγγίζετε και πίνετε σιγά σιγά το υγρό. Θα δείτε αποτέλεσμα σε 2 ώρες περίπου.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με ρίγανη.

Η ρίγανη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική . Φτιάχνετε αφέψημα από ρίγανη, χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού ρίγανη για κάθε φλυτζάνι νερό.

Αντιμετώπιση της διάρροιας με δεντρολίβανο.

Το δεντρολίβανο έχει αντισπασμωδική δράση, η οποία χρησιμεύει σε περιπτώσεις δυσπεψίας, δυσκοιλιότητας, διάρροιας, εντερικών σπασμών ή μετεωρισμού. Για τις περιπτώσεις διάρροιας φτιάχνουμε αφέψημα δεντρολίβανου.

Αγγελική- κατά αερίων-δυσπεψίας

Αγγελική- κατά αερίων-δυσπεψίας

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr