Αποχρωματισμός στο δέρμα με καρπό κράνμπερι! Απολαύστε την λεύκανση!

Αποχρωματισμός στο δέρμα με καρπό κράνμπερι! Απολαύστε την λεύκανση!

από Ζωή Κυροπούλου

Το κράνμπερι είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά προσώπου για λεύκανση και εξαιρετική ενυδάτωση καθώς αποτελεί “φοβερή” πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3) και βήτα καροτενίου (προβιταμίνη Α). Περιέχει επίσης μέταλλα όπως το κάλιο, το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Κυρίως όμως περιέχει άφθονη και εξαιρετικής ποιότητας βιταμίνη C η οποία αξιοποιείτε στην επιτυχημένη λεύκανση προσώπου.

 Η περιεκτικότητά του σε νερό φτάνει το  90% κι έτσι λοιπόν μπορεί πολύ εύκολα να γίνει αντιληπτό γιατί ένα φυτικό νερό που ρέει μαζί με βιταμίνη C πάνω στο πρόσωπο μας προκαλεί φροντίδα απαλότητας και ισχυρής λεύκανσης στο ταλαιπωρημένο οξειδωμένο δέρμα μας
.
Εχει ακόμη, υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών ουσιών με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, και τις ανθοκυανίνες, οι οποίες προστατεύουν από λοιμώξεις 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Για να παρασκευάσετε το σπιτικό καλλυντικό σας , θα πάρετε τον χυμό απο μια χούφτα κράνμπερι με μακρύ καρπό. Σε καθαρό πρόσωπο την νύχτα θα κάνετε επάλειψη και εντριβή σε πρόσωπο λαιμό και κάτω από τα μάτια (με προσοχή).

Το αφήνετε να δράσει όλη νύχτα γι αυτό δεν ξεπλένετε αλλά το αφήνετε να δράσει στον ύπνο σας.  Αφού ξυπνήσετε καθαρίζετε το πρόσωπο σας φοράτε και το αντηλιακό σας και είστε έτοιμη. Το πρόσωπο σας θα καθαρίσει και θα λάμψει γεμάτο υγεία και ελαστικότητα και φορτωμένο φυσικά με κολλαγόνο.

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr