Τόνωση του μεταβολισμού: 3 σούπερ τρόφιμα για να ενεργοποιηθεί άμεσα

Τόνωση του μεταβολισμού: 3 σούπερ τρόφιμα για να ενεργοποιηθεί άμεσα

Αυτά είναι τα 3 super τρόφιμα που θα μας τονώσουν, θα μας αποτοξινώσουν και θα χαρίσουν ευεξία και δύναμη

Τόνωση του μεταβολισμού: 3 σούπερ τρόφιμα που να ενεργοποιηθεί

Πράσινο τσάι
Πολλές μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι περιέχει θερμογενετικά συστατικά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι κατεχίνες, οι πολυφαινόλες και η καφεΐνη που βρίσκονται στο πράσινο τσάι έχουν την ικανότητα να αυξάνουν το μεταβολισμό σου αλλά και την οξείδωση του συσσωρευμένου λίπους. Μπορεί να σε βοηθήσει στην απώλεια σωματικού βάρους αλλά και να χαρίσει λάμψη στο δέρμα, αφού είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά.

Πράσινο τσάι-ποικιλίες!

Ιπποφαές
Γνωστό από το στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που το χρησιμοποιούσε για ενδυνάμωση, το ιπποφαές αποτελεί την υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τα μάτια σε βέλτιστη κατάσταση. Παράλληλα ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση, αυξάνοντας την ζωτικότητα.

Λουίζα
Από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα βότανα στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, η λουίζα, ένα βότανο εύγευστο, με ελαφρώς λεμονάτο άρωμα, βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, τη ρύθμιση της όρεξης και τη διούρηση, γι’ αυτό και είναι μια καλή επιλογή αν ταλαιπωρείσαι από κατακράτηση υγρών. Μπορεί να αποτελέσει και σημαντικό σύμμαχο στη «μάχη» ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Ιπποφαές (100 γρ)

Λουΐζα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr