Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για αραιά μαλλιά μετά τα 60

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για αραιά μαλλιά μετά τα 60

 

Για να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για αραιά μαλλιά μετά τα 60, που εκτός από τι καμουφλάρουν τα ψεγάδια, χαρίζουν επιπλέον πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Short Pixie

Τα λεπτά μαλλιά μπορούν πολύ εύκολα να δείχνουν αδύναμα και see-through εάν είναι πολύ μακριά. Το pixie είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για μετά τα 60, καθώς μπορεί να τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή. Ιδανικά θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε τα πολύ κοντά pixie και να προτιμήστε ένα που να διατηρεί λίγο μήκος στο πάνω μέρος.

Long Voluminous Pixie


Εάν δεν νιώθετε τόσο τολμηρή, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα ελαφρώς πιο μακρύ pixie, το οποίο να φλερτάρει με το καρέ. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα για να χτενίσετε τα μαλλιά σας με φορά προς τα μέσα, ώστε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση όγκου.

Classic Bob


Το κλασικό και πάντα κομψό καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, είναι ένα από εκείνα τα κουρέματα που μπορεί πολύ εύκολα να χαρίσει πλούσιο όγκο στα μαλλιά, αλλά και έξτρα πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση. Ο συνδυασμός του με αφέλειες, που καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, το κάνουν μία από τις πλέον κορυφαίες επιλογές μετά τα 60.

Harper’s Bazaar

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr