Βερνίκι νυχιών: Ποιο χρώμα είναι τέλειο, εάν ανησυχείτε για τη γήρανση των χεριών;

Βερνίκι νυχιών: Ποιο χρώμα είναι τέλειο, εάν ανησυχείτε για τη γήρανση των χεριών;

Εάν ανησυχείτε ότι τα χέρια σας φαίνονται πιο γηρασμένα από ό, τι στο παρελθόν, υπάρχει τρόπος να φαίνονται νεότερα! Για να τραβήξετε τα βλέμματα μακριά από τα χέρια, υπάρχουν δύο χρώματα για τα βερνίκια νυχιών που αποδεικνύονται τέλειες επιλογές!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μερικές βασικές συμβουλές κατά της γήρανσης των χεριών
Εάν δεν τα ενυδατώνετε, τώρα είναι η ώρα! Όταν τα χέρια σας είναι ξηρά, το δέρμα μπορεί να αρχίσει να φαίνεται πιο λεπτό και ζαρωμένο. Μην ξεχνάτε λοιπόν μία καλή ενυδατική κρέμα ή λοσιόν χεριών, αν όχι κάθε φορά που τα πλένετε, τουλάχιστον το βράδυ.
Ειδικά, το καλοκαίρι μην παραλείπετε την εφαρμογή αντηλιακού κάθε μέρα και στα χέρια σας. Είναι μία καλή κίνηση για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό.
Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Το καλύτερο χρώμα είναι ένα έντονο κόκκινο-πορτοκαλί

Υπάρχουν χρώματα βερνικιών νυχιών που μπορούν να δείξουν σημαντικά πιο νεανικά τα χέρια σας. Ενώ τα καθαρά και ήπια χρώματα έχουν πιο φυσική εμφάνιση, τελικά, όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί, « τραβούν την προσοχή στα χέρια σας».

Εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή μακριά από τα χέρια σας και να επικεντρωθούν τα βλέμματα στα νύχια σας, επιλέξτε ένα κόκκινο χρώμα!

Το κόκκινο είναι ένα κλασικό χρώμα νυχιών, ωστόσο, προσέξτε πολύ την απόχρωση: Θα πρέπει να είναι περισσότερο πορτοκαλί-κόκκινο και όχι μπλε-κόκκινο. Με άλλα λόγια, προτιμήστε ένα φλογερό κόκκινο ή όχι ένα σκούρο.

Οι μπλε τόνοι μέσα στο κόκκινο, τονίζουν τις φλέβες στα χέρια σας, κάτι το οποίο δεν θέλετε.

Τι να αποφύγετε και τι να προτιμήσετε γενικά

Στην πραγματικότητα, πρέπει να προσπαθήσετε να αποφεύγετε τα σκούρα χρώματα. Οι σκοτεινές και μουντές αποχρώσεις δίνουν έμφαση σε πιθανές καφέ κηλίδες στα χέρια σας που έχουν προκληθεί είτε από τη γήρανση είτε από τον ήλιο.

Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, επιλέξτε ένα λευκό βερνίκι!

 

Αν σας αρέσουν οι πιο διακριτικές αποχρώσεις, και προτιμάτε κάτι ουδέτερο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα λευκό βερνίκι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, παρόλο που δεν είναι ζωντανή απόχρωση, είναι φωτεινό. Οπότε και αυτή τη φορά θα τραβήξετε την προσοχή στα νύχια και μακριά από τα χέρια σας.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr