Εξαφάνισε την λιπαρότητα από τα μαλλιά σου κάνε τα πλούσια και μακριά χωρίς ξηροδερμία με αυτές τις συνταγές!

Εξαφάνισε την λιπαρότητα από τα μαλλιά σου κάνε τα πλούσια και μακριά χωρίς ξηροδερμία με αυτές τις συνταγές!

Η λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής πολλές φορές αποτελεί ένα αντιστάθμισμα της φύσης μας που παλεύει να κρατήσει “τα κεκτημένα της” λόγω των  επεξεργασιών που κάνουμε στερώντας από το δέρμα της κεφαλής τα φυσικά έλαια του.

Επιπλέον όχι μόνο οι χημικές επεξεργασίες αλλά και ο ήλιος ακόμη και τα ακατάλληλα σαμπουάν, μπορούν να αυξήσουν την λιπαρότητα .Τα αιθέρια έλαια με τις σωστές μίξεις και τους  σχηματισμούς τους, λύνουν δια παντός το πρόβλημα αυτό και κάνουν το μειονέκτημα μας πλεονέκτημα!

Ακολουθήστε τις παρακάτω μίξεις, φυλάξτε τες σε ένα μπουκαλάκι αιθέριων ελαίων και ρίξτε από αυτό το μείγμα που θα επιλέξετε,  2 σταγόνες μέσα στη δόση του σαμπουάν σας.

Θα δείτε ολική μεταμόρφωση στην πυκνότητα των μαλλιών, στην απαλλαγή από την λιπαρότητα και την ξηροδερμία. Τα μαλλιά επιπλέον θα λάμψουν θα είναι δυνατά και υπέροχα!

Αρχίζουμε λοιπόν! 

Συνταγή 1η.

Σε 50ml δαφνέλαιο ρίχνουμε

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι

10 σταγόνες άρκευθο

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρου

Συνταγή 2η

Σε 50ml δαφνέλαιο ρίχνουμε

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθο

Συνταγή 3η

Μέσα σε 30 ml δαφνέλαιο

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνι.

Τρόπος Χρήσης:

Η αρωματοθεραπεύτρια Ιωάννα Σερβίτη προτείνει: 

Απλώνετε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών κάνοντας μασαζ ελαφρύ. Τυλίγετε με πετσέτα και αφήνετε για 2-3 ώρες. Λούζεστε προσθέτοντας στη δόση του σαμπουάν 2 σταγόνες από την μίξη σας.

EXTRA πολύτιμες πληροφορίες που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κρατήσει τα χρήματα σας στο πορτοφόλι σας!

Πολλά από τα αιθέρια έλαια των συνταγών σας είναι πολύ ωφέλιμα και για άλλες χρήσεις και θα σας λύσουν τα χέρια.

Πχ. 

Λεμόνι : προσφέρει λεύκανση με 2 σταγόνες μέσα στην κρέμα μας. Αξιοποιήστε το την νύχτα απλώνοντας το σε πρόσωπο και χέρια. Την άλλη ημέρα βέβαια αντηλιακό!

Αιθέριο έλαιο άρκευθος: λιώνει τα λίπη απο το σώμα αποτοξινώνει και διαγράφει την κυτταρίτιδα. Με 2 σταγόνες μέσα στη δόση της κρέμας μας ή μία κουταλιά μέσα σε μια κουταλιά της σούπας λάδι βάσης.

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο. Σφίγγει το δέρμα στο σώμα εξαφανίζει τις λακκούβες στα σημεία της κυτταρίτιδας!

Κέδρος: φροντίζει τα ανδρικά δέρματα μετά το ξύρισμα και τονώνει το αίσθημα της αρρενωπότητας. Και ναι απορροφά την λιπαρότητα απο τα γυναικεία μαλλιά.

Λεβάντα: για την ακμή και τόσα άλλα! Μία σταγόνα πάνω στα σπυράκια! Επίσης μία σταγόνας πάνω σε βαμβάκι και μέσα στο μαξιλάρι για γαλήνιο και ειρηνικό ύπνο.

Αιθέριο έλαιο Γεράνι. Καταπληκτικό για τις ρυτίδες του ώριμου δέρματος! Εξαιρετικό αναπλαστικό – προλαμβάνει το γήρας. Λάμπει την επιδερμίδα! Και μην νομίζετε ότι αφήνει απ΄ έξω και την κυτταρίτιδα. Κάνει θαύματα κι εκεί! 

Όπως βλέπετε η ομορφιά είναι απόφαση. Τα αιθέρια έλαια έχουν τις λύσεις για όλα!

Ζωή Κυροπούλου

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr