3 DIY μάσκες με πεπόνι για να έχεις λαμπερό δέρμα όλο το καλοκαίρι

3 DIY μάσκες με πεπόνι για να έχεις λαμπερό δέρμα όλο το καλοκαίρι

Αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις!

Το καλοκαιράκι, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει είναι εδώ! Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, κάνουν απαραίτητη τη σωστή και διαρκή φροντίδα του δέρματός σου.

Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην επιδερμίδα σου όπως ηλιακά εγκαύματα, πανάδες, ξεφλούδισμα και πολλά ακόμη.

Εάν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις όλα αυτά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το πιο καλοκαιρινό φρούτο στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Το πεπόνι εκτός από πολύ νόστιμο και υγιεινό, είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις άμεσα το βελούδινο δέρμα που επιθυμείς. Εμείς βρήκαμε για σένα 4 εύκολες DIY μάσκες προσώπου με πεπόνι που αν τις φτιάξεις, θα δεις μεγάλη διαφορά.

1) Μάσκα με πεπόνι, αλεύρι και λεμόνι

Αυτή η μάσκα προσώπου είναι ιδανική για κορίτσια με λιπαρό δέρμα. Πάρε ένα μπολ και πρόσθεσε 2 κουταλιές της σούπας πολτό πεπονιού, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι. Ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα και εφάρμοσέ το στο πρόσωπό σου. Άφησε τη μάσκα για περίπου 10 λεπτά και ξέπλυνε με κρύο νερό.

2) Μάσκα με πεπόνι και μέλι

Εάν πάσχεις από ξηροδερμία, τότε αυτή η μάσκα είναι η κατάλληλη για εσένα. Πάρε ένα μπολ και ρίξε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και πολτό πεπονιού. Ανακάτεψε καλά και άπλωσέ το στο πρόσωπό σου. Μετά από λίγα λεπτά ξέπλυνε καλά με άφθονο, κρύο νερό.

3) Μάσκα με πεπόνι και βρώμη

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 2 κουταλιές της σούπας πολτό πεπονιού, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά και 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας βρώμη. Αυτή η μάσκα προσώπου θα λειτουργήσει σαν απολεπιστικό για το δέρμα σου. Σε ένα μπολ πρόσθεσε όλα τα συστατικά και ανακάτεψε καλά. Εφάρμοσε το μείγμα στο πρόσωπό σου κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 1-2 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.

teen.queen.gr

Μάσκα Προσώπου Άμεσης Σύσφιξης με Σπιρουλίνα (2 συσκευασίες προσφορά)

Μάσκα Προσώπου Άμεσης Σύσφιξης με Σπιρουλίνα (2 συσκευασίες προσφορά)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr