Ξέρουμε τι θα κάνεις σήμερα: Πανεύκολη μάσκα λάμψης με τσάι Matcha!

Ξέρουμε τι θα κάνεις σήμερα: Πανεύκολη μάσκα λάμψης με τσάι Matcha!

Η ευεργετική δράση του πράσινου τσαγιού όταν εφαρμόζεται τπικά στην επιδερμίδα είναι γνωστή εδώ και καιρό. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από φλεγμονές και πρόωρη γήρανση ενώ φαίνεται πως έχει και καταπραϋντική δράση σε επιδερμίδες με τάση για κοκκινίλες και σπυράκια.

Όλοι οι τύποι επιδερμίδας μπορούν να επωφεληθούν από τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού, ακόμα και οι πιο ευαίσθητοι – επομένως, αν θέλεις να κάνεις #selfcareSunday με μια φυσική συνταγή ομορφιάς, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την πανεύκολη μάσκα που σου προτείνουμε και που δεν χρειάζεται παρά μόνο δύο υλικά!

 

Απλά αναμειγνύεις μια κουταλιά της σούπας σκόνη τσαγιού Matcha με τόσο νερό όσο χρειάζεται για να πάρεις μια υφή μάσκας, τόσο πυκνή ώστε να στέκεται στο πρόσωπό σου. Αν θέλεις, μπορείς να εμπλουτίσεις τη μάσκα με μέλι ή γιαούρτι για έξτρα ενυδάτωση και θρέψη.

Απλώνεις τη μάσκα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με ένα μεγάλο πινέλο και την αφήνεις να δράσει για 10 λεπτά (στα πρώτα 5 λεπτά η μάσκα θα στεγνώσει εντελώς). Την αφαιρείς με χλιαρό νερό και στεγνώνεις το πρόσωπό σου ταμποναριστά, με μια απαλή πετσέτα. Θα διαπιστώσεις πως το πρόσωπό σου μετά από αυτή τη μάσκα θα είναι πολύ πιο απαλό και φωτεινό ενώ τυχόν κοκκινίλες και σπυράκια θα δείχνουν αισθητά πιο ήρεμα.
Cover Photo: Matcha & CO/ Unsplash , Main photo: Alice Pasqual / Unsplash

www.faysbook.gr

Τσάι μάτσα (matcha).

Τσάι μάτσα (matcha).

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr