Πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο

Πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο

Σπιτική μάσκα για πυκνά μαλλιά. Εύκολη και γρήγορη!

Ειρήνη Διαμαντακίδου 
Άλλη μια σπιτική συνταγή για τα μαλλιά έρχεται να προστεθεί στο πολύτιμο βιβλίο ομορφιάς που, όπως έχω ξανά γράψει, μαζί θα εμπλουτίζουμε με τον καιρό.

Πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο: φτιάξε μόνη σου τη σπιτική μάσκα
Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου και αισθάνεσαι πως δεν είναι τόσο πλούσια όσο θα ήθελες για να υποστηρίξεις κάθε είδους χτένισμα, τότε η παρακάτω diy συνταγή για πυκνά μαλλιά, θα σε ανταμείψει.

Πρόκειτ

αι για ένα conditioner, με βασικό συστατικό την κολοκύθα. Επιλέγουμε αυτό το λαχανικό, γιατί είναι πηγή καλίου και συμβάλλει στην ανάπτυξη της τρίχας, όπως επίσης σημαντική είναι και η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α.

Πως θα παρασκευάσεις το conditioner για πυκνά μαλλιά
Αγόρασε λάδι καρύδας, μια κολοκύθα, γιαούρτι και μέλι. Κάποια από τα υλικά μπορεί να υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου, άρα δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.
Άνοιξε την κολοκύθα στη μέση, βγάλε το «εσωτερικό» της και βράσε το σε νερό. Μόλις μαλακώσει, στράγγισε το νερό και ρίξε δυο κουταλιές κολοκύθας στο μπλέντερ μαζί με μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
Πολτοποίησε το μείγμα και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μια κουταλιά μέλι, που θα δώσει λεία υφή. Άπλωσε το conditioner σε νωπά μαλλιά.
Κάλυψε το κεφάλι σου με ένα πλαστικό σκουφάκι και άφησε για 15 λεπτά. Λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr