Φρέσκια επιδερμίδα με βαθύ καθαρισμό!

Φρέσκια επιδερμίδα με βαθύ καθαρισμό!

Για να έχετε φρέσκια επιδερμίδα πρέπει μία φορά την εβδομάδα, περιποιηθείτε την κουρασμένη, άτονη επιδερμίδα σας με μια απαλή μάσκα για βαθύ καθαρισμό ή με ατμό. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, που οδηγεί σε μια πιο φρέσκια επιδερμίδα.

Θρεπτική, κρεμώδης μάσκα
Αντικαταστήστε την έντονη απολέπιση με αυτή την ενυδατική θεραπεία:

Θα χρειαστείτε:

1 αβοκάντο
1 κτσ κρέμα γάλακτος (πάνω από 35% λιπαρά)
1-2 κτσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Λιώστε με το πιρούνι το αβοκάντο. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τόσο ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Απλώστε τη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά. Απομακρύνετε με μια νωπή, χλιαρή πετσέτα και ξεβγάλετε με νερό βρύσης.

ΌΧΙ άλλη θαμπάδα Τονώστε τη θαμπή επιδερμίδα με αυτή τη μάσκα καθαρισμού:
Θα χρειαστείτε:

2 κτγ νιφάδες βρόμης
2 κτγ γάλα σε σκόνη
1/2 κτγ έλαιο αβοκάντο
1 κτσ ροδόνερο

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Αναμίξετε τη βρόμη με το γάλα σε σκόνη και προσθέστε το έλαιο. Αραιώστε με ροδόνερο μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Μετά τον καθαρισμό, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας με αυτή την κρέμα. Απομακρύνετε με μια νωπή, χλιαρή πετσέτα και ξεβγάλετε με κρύο νερό.

Μάσκα κατά των ελευθέρων ριζών
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτής της μάσκας την καθιστούν ιδανική για γυναίκες που μένουν σε αστικά κέντρα.

Θα χρειαστείτε:

1 κτσ πράσινος άργιλος
1 κτγ μέλι
1 κτγ νιφάδες βρόμης
1 κτγ έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού
1 σακουλάκι λευκό τσάι

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Αναμείξτε τον άργιλο, το μέλι, τη βρόμη και το έλαιο. Προσθέστε λευκό τσάι σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώστε την κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα και χαλαρώστε για 15 λεπτά. Απομακρύνετε με μια νωπή, χλιαρή πετσέτα και ξεβγάλετε με νερό βρύσης.

Μάσκα για ευαίσθητη επιδερμίδα
Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Θα χρειαστείτε:

12 μαύρα σταφύλια (με τα κουκούτσια)
2 κτσ μέλι
1 κτγ βρεφικό ρύζι
1/2 κτγ (άχρωμο) σησαμέλαιο

2 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Χτυπήστε τα σταφύλια σε ένα μπλέντερ,στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα και χαλαρώστε για 15 λεπτά, καθώς στεγνώνει η μάσκα. Απομακρύνετε με μια νωπή, χλιαρή πετσέτα και ξεβγάλετε με νερό βρύσης.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Αποκατάσταση και επανόρθωση
Ανανεώστε την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα με ένα μείγμα που θα φτιάξετε από μια λιωμένη μπανάνα, 1 κτσ κρέμα γάλακτος (πάνω από 35% λιπαρά) και 1 κτσ μέλι. Απλώστε το σε καθαρή επιδερμίδα. Απομακρύνετε με μια νωπή, χλιαρή πετσέτα και ξεβγάλετε με κρύο νερό.

Καθαρισμός με ατμό
Σε ένα μπολ με καυτό νερό προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου. Σκύψτε πάνω από το μπολ και σκεπάστε το κεφάλι σας και το μπολ με μια πετσέτα για 5 λεπτά. Εισπνεύστε τον αρωματικό ατμό, κρατώντας τα μάτια και το στόμα κλειστά (αποφύγετε αυτή τη θεραπεία αν έχετε άσθμα ή πρόβλημα με το αναπνευστικό σας).

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Απλώνοντας μάσκες
Όταν απλώνετε μια μάσκα με άργιλο στο πρόσωπό σας, μην ξεχνάτε να την απλώνετε και στον λαιμό και στο ντεκολτέ. Ξαπλώστε για να χαλαρώσετε, ενώ στεγνώνει η μάσκα. Ολοκληρώστε με ένα πέρασμα με τονωτική λοσιόν και μια λεπτή στρώση ενυδατικής κρέμας.

Ξέβγαλμα με ευωδιά τριαντάφυλλου
Για να απομακρύνετε scrub και μάσκες χωρίς τρίψιμο, γεμίστε μια λεκανίτσα με χλιαρό νερό. Προσθέστε δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και 1/2 έλαιο γλυκού αμυγδάλου. Βυθίστε με μαλακή πετσέτα στο νερό και τοποθετήστε την στο πρόσωπό σας.

 beauty-secrets.gr

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr