Φτιάξε λαδάκι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου

Φτιάξε λαδάκι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου

Φτιάξε λαδάκι για να μακρύνουν και να δυναμώσουν τα μαλλιά σου

Σου γράφω μετά από πολλή μελέτη, δοκιμές και πολλές καταστροφές.

Πηγή:www.e-mama.gr Liza

Τα μαλλιά μου όχι απλά έφτιαχναν περούκα στο σιφόνι κάθε φορά που έκανα μπάνιο. Έφτασαν σε σημείο να λιώνουν στα χέρια μου! Οπότε καταλαβαίνεις ότι είχα σοβαρό πρόβλημα. Χρειαζόμουν ταχύτατη ενδυνάμωση και γρήγορο μήκος για να μπορώ να βγω έξω σαν άνθρωπος. Και αν δεν ενδυναμώσεις την τρίχα δε θα έχεις ούτε μήκος. Οπότε αυτά τα δύο πάνε μαζί!

Μετά από πολλές δοκιμές και διάβασμα για το τι πρέπει να κάνω ακριβώς, έσωσα τα μαλλιά μου και είμαι πια σε θέση να βοηθήσω και εσένα!

Οπότε… Φτιάξε λαδάκι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου

Θα χρειαστείς:
❤Καστορέλαιο: Ένα πολύ παλιό μυστικό ομορφιάς για την αύξηση της τριχοφυΐας και για να μακραίνουν γρήγορα τα μαλλιά.

❤Λάδι καρύδας: Ένα υπέροχο έλαιο για τα μαλλιά, που όμως πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς και με τι το αναμιγνύεις. Γιατί αλλιώς χμμ… δεν είναι και τόσο τέλειο.

❤Ελαιόλαδο: Το κλειδί για να δράσει άψογα το λάδι καρύδας είναι να το αναμίξουμε με ελαιόλαδο. Που είναι επίσης μαγικό!

❤Προαιρετικά έλαιο Argan

Θα αναμίξεις σε ένα φλιτζάνι:
✔2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

✔2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

✔1 κουταλιά του γλυκού έλαιο αργκάν αν έχεις

Έλαιο αργκάν 50ml απο τα μυστικά ομορφιάς

⚠ Προσοχή! Όχι το καστορέλαιο

Φτιάξε λαδάκι για να μακρύνουν τα μαλλιά σουΠως το εφαρμόζεις:
Βάζεις το λαδάκι που έφτιαξες στα μαλλιά σου εκτός από τη ρίζα (ποτέ λάδι καρύδας στη ρίζα!). Less is more -ειδικά για το λάδι καρύδας το οποίο είναι πιο ευεργετικό σε μικρές ποσότητες, μην το παρακάνεις. Βάλε τόσο ώστε να καλυφθούν όλα τα μαλλιά σου από λάδι, όχι να στάζουν. Έπειτα βάλε στη ρίζα σου καστορέλαιο με τα δάχτυλα και κάνε καλό μασάζ.

Πως το κρατάς πάνω σου:
Κάλυψε τα μαλλιά σου με μεμβράνη φαγητού ή με τα σκουφάκια του ντουζ (πουλάνε και σε σούπερ και σε παιχνιδομάγαζα). Εγώ προτιμώ το δεύτερο, με έχει σώσει. Όπως σε κάθε θεραπεία μαλλιών που λειτουργεί με τη θερμότητα, έτσι και εδώ μπορείς να ζεστάνεις μια πετσέτα και να την τυλίξεις στο κεφάλι σου. Αλλά με το σκουφάκι μπάνιου σε διαβεβαιώνω ότι δε χρειάζεται γιατί αναπτύσσεται μια πολύ καλή θερμότητα! Κράτα το μια ώρα.

Πως το βγάζεις:
Αν φοβάσαι για το πώς θα «ξελαδώσεις», μην αγχώνεσαι! Αυτό ήταν και το δικό μου άγχος αλλά βγαίνει τέλεια! Κανονικά κάνεις το μπάνιο σου. Άντε, να χρειαστεί να λούσεις τα μαλλιά σου 3 φορές αντί για 2.

Συμβουλή: Εφάρμοσε το τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. (Εγώ επειδή είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το εφαρμόζω περισσότερες.)

Θα δεις απίστευτη διαφορά από την πρώτη εφαρμογή! Θα δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν πιο γρήγορα από ποτέ. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τόσο γρήγορο μήκος στα μαλλιά μου! Μέσα σε λιγότερο από μήνα μάκρυναν περίπου 1,5 πόντο, που κάποτε τα δικά μου μαλλιά ήθελαν 2 μήνες για να μακρύνουν τόσο! Επίσης θα δεις τα μαλλιά σου να γίνονται απαλά και μεταξένια. Αποκτούν γυαλάδα και υγεία! Εγώ έσωσα τα μαλλιά μου με αυτό το λάδι που ανακάλυψα μετά από τόσες δοκιμές.

Τι πρέπει να ξέρεις:

⏩ Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποίησε μόνο καστορέλαιο και εφάρμοσε το από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Η εναλλαγή των 2 θεραπειών θα βοηθήσει απίστευτα!

⏩Το λάδι καρύδας είναι ευεργετικό για τα μαλλιά όταν συνδυάζεται με τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα από το ελαιόλαδο ή όταν αναμιγνύεται με λάδι argan.

⏩Το καστορέλαιο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα φρύδια ή τις βλεφαρίδες σου! Θα εκπλαγείς!

⏩Επειδή το έκανα και εγώ αυτό το λάθος και ξέρω ότι το έχεις κάνει και εσύ. Ποτέ το λάδι καρύδας στο σκάλπ του κεφαλιού γιατί μπορεί να φράξει τους πόρους. Μόνο καστορέλαιο στο σκαλπ.

⏩Φάε το λάδι καρύδας. Ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε μέρα. Η πλήρης αξιοποίηση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ελαίου καρύδας, γίνεται όταν καταναλώνεται και μεταβολίζεται από τον οργανισμό. Η υγεία και η ανάπτυξη των μαλλιών αρχίζει εσωτερικά.

⏩Για να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα, εκτός από το μασάζ με το καστορέλαιο βοηθάει και το καλό χτένισμα.

Πηγή:www.e-mama.gr Liza

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά – 8 ευρώ!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά – 8 ευρώ!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr