Καστορέλαιο: 5 top οφέλη για το δέρμα σου!

Καστορέλαιο: 5 top οφέλη για το δέρμα σου!

Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως τόσο για ιατρικούς λόγους όσο και στον τομέα της ομορφιάς.

Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, τα οποία μειώνουν τη μελάγχρωση, βοηθώντας στην ανάπτυξη νέων υγιών κυττάρων του δέρματος. Είναι ένα υπέροχο συστατικό που μπορεί και κρατά το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, το καστορέλαιο απομακρύνει την ξηρότητα και καθυστερεί τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και τη δημιουργία ρυτίδων. Παράλληλα, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Δες παρακάτω τα 5 top οφέλη που προσφέρει το καστορέλαιο στο δέρμα σου:

Αποτρέπει την ακμή
Η υπερβολική χρήση προϊόντων ομορφιάς έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των φυσικών ελαίων του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακμή. Η χρήση καστορέλαιου στο δέρμα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και το καθαρίζει από επιβλαβείς τοξίνες που προκαλούν ακμή.

Καταπολεμά την ξηρότητα
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα είναι η ξηρότητα. Η εφαρμογή καστορέλαιου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, απομακρύνοντας την ξηρότητα.

Μειώνει τη χρώση
Ένα από τα πολλά σημάδια γήρανσης, η μελάγχρωση μπορεί εύκολα να ελεγχθεί και να μειωθεί με την τακτική χρήση καστορέλαιο στο πρόσωπο και σε άλλες πληγείσες περιοχές. Εμπλουτισμένο με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθά στην καταπολέμηση των σκοτεινών κηλίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ ταυτόχρονα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο, νέο και αναζωογονημένο.

Αποτρέπει την εμφάνιση ραγάδων
Η εμφάνιση ραγάδων αποτελεί πρόβλημα για μεγάλη μερίδα γυναικών. Το καστορέλαιο κάνει θαύματα! Αρκεί να κάνεις τακτικό μασάζ στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα και θα μειωθεί η εμφάνιση των ραγάδων. Παράλληλα σφίγγει το δέρμα.

Απαλύνει τις ουλές
Οι ουλές και τα σημάδια που αφήνουν πίσω τα σπυράκια και η ακμή μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για σένα. Αν χρησιμοποιείς εντατικά το καστορέλαιο για μια χρονική περίοδο βελτιώνεις την όψη του δέρματος και απαλύνει τις ουλές.

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr