Πώς θα φτιάξεις ένα shimmering oil που θα τονίσει και θα αναδείξει το μαύρισμά σου

Πώς θα φτιάξεις ένα shimmering oil που θα τονίσει και θα αναδείξει το μαύρισμά σου

 

Απλά και οικονομικά

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πλησιάζουμε στο τέλος του Αυγούστου. Σιγά – σιγά θα αρχίσουμε να αποχαιρετούμε τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς και οι όμορφες στιγμές των διακοπών θα μας συντροφεύουν για τους επόμενους μήνες για να μας δίνουν ενέργεια. Μαζί με αυτές, για κάποιο διάστημα, θα μας συντροφεύει και η γοητεία που έχει αφήσει το καλοκαίρι επάνω μας: τα πιο ξανθά μας μαλλιά, ίσως οι φακίδες αλλά και το χρυσαφένιο χρώμα στην επιδερμίδα.

Αυτό το τελευταίο απόκτημα των διακοπών μπορούμε όχι μόνο να το διατηρήσουμε για περισσότερο διάστημα, αλλά να το τονίσουμε και να το αναδείξουμε με τον πιο απολαυστικό τρόπο, δηλαδή με ένα shimmering oil!

Γιατί αγαπάμε αυτό το προϊόν τόσο πολύ; Γιατί συνδυάζει τις περιποιητικές του ιδιότητες με μια υπέροχη, ιριδίζουσα λάμψη και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και πολύ φωτεινή, με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμα πιο έντονο το μαύρισμα που έχει.

Αν δεν έχεις ήδη αγοράσει ένα shimmering oil ή σου έχει τελειώσει, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μιας και μπορείς να φτιάξεις το δικό σου με απλά βήματα που θα δεις παρακάτω.

Θα χρειαστείς: λάδι σώματος , υγρό highlighter και ένα καθαρό μπουκαλάκι.

Πώς θα το φτιάξεις:

Βάλε το λάδι σώματος στο μπουκαλάκι και έπειτα, πρόσθεσε όση ποσότητα από το υγρό highlighter χρειάζεται, ανάλογα με την ένταση της λάμψης που θέλεις να αποκτήσει η επιδερμίδα σου όταν το εφαρμόσεις. Ανακίνησε καλά το μπουκαλάκι και το shimmering oil είναι έτοιμο για χρήση.

cover photo credits pexels.com

www.allyou.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr