Το «κόλπο» για να φτιάξεις τηγανητές πατάτες καλύτερα και από τη γιαγιά σου (γιατί εάν είναι να αμαρτήσουμε να το κάνουμε σωστά)

Το «κόλπο» για να φτιάξεις τηγανητές πατάτες καλύτερα και από τη γιαγιά σου (γιατί εάν είναι να αμαρτήσουμε να το κάνουμε σωστά)

Μία εύκολη συνταγή για τραγανές, τηγανητές πατάτες για τις φορές που η πείνα σου «χτυπάει» την πόρτα.

Μάλλον δεν υπάρχουν λόγια αρκετά ικανά να περιγράψουν την έννοια των τηγανητών πατατών. Από όταν είμαστε μικροί τρώμε φανατικά το συγκεκριμένο πιάτο, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουμε γιατί το λατρεύουμε τόσο. Κάτι έχει αυτή η γεύση της τραγανής πατάτας εξωτερικά με το ζουμερό εσωτερικό. Δε γίνεται να κρυφτούμε.

Αν το δεις κι από προσωπική εμπειρία, μία μερίδα πατάτες τηγανητές μπορεί να είναι συνοδευτικό του κυρίως φαγητού σου, αλλά εύκολα είναι και το βασικό σου γεύμα. Προσθέτεις και λίγο τυρί ή κέτσαπ και σίγουρα δεν πρόκειται να απογοητευτείς από τη γεύση που έχουν να σου προσφέρουν.

Το να καθαρίσεις και να τηγανίσεις πατάτες δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου. Ίσα ίσα. Είναι μία εύκολη απάντηση κάθε φορά που η λιγούρα σού χτυπάει την πόρτα, πόσο μάλλον όταν πρέπει να την αντιμετωπίσεις μόνη σου.

Ένα βίντεο στο YouTube, όμως, που κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες, δείχνει ένα κόλπο για τις πιο τραγανές πατάτες και ως bonus θα έχεις και μία καταπληκτική σάλτσα τυριού είτε για να τις βουτάς είτε για να τις περιχύσεις με αυτήν.

Δες, λοιπόν, το βίντεο στη συνέχεια και καλή σου απόλαυση!

teen.queen.gr

Μπαχαρικά Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr