Ένα απο τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά έλαια. Ρυτίδες τέλος με γεράνι. Για ουλές, σημάδια, χαλάρωση.

Ένα απο τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά έλαια. Ρυτίδες τέλος με γεράνι. Για ουλές, σημάδια, χαλάρωση.

Γεράνι. Χωρίς ρυτίδες!

Γεράνι Αιθέριο Έλαιο 

 


Το λουλούδι με το ιδιαίτερο άρωμα, που βρίσκεται σε κάθε αυλή και κήπο, δίνει το αιθέριο έλαιο που θα αγαπήσετε για τις καλλυντικές του ιδιότητες – και όχι μόνο. Σε αυτό το φυτό η λατινική ονομασία θα είναι και ο οδηγός σας, καθώς υπάρχουν δύο βασικοί τύποι: το Γεράνι Pelargonium Graveolens και το Γεράνι Pelargonium Odorantissimum. Εμείς θα αναφερθούμε στο πρώτο, που προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων της «ακριβής» ποικιλίας του φυτού και συγκεντρώνει περισσότερες και πιο ισχυρές ιδιότητες.

Το αιθέριο έλαιο γεράνι είναι αντικαταθλιπτικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση του άγχους, ενώ φέρνει ένα αίσθημα ευφορίας. Το ιδιαίτερο του άρωμα διευκολύνει και προάγει την καλή λειτουργία των επινεφριδίων. Σε συνδυασμό με τις ισχυρές αιμοστατικές του ιδιότητες, το έλαιο αυτό εξισορροπεί τις ορμόνες και για αυτόν τον λόγο είναι αγαπημένο “γυναικείο” έλαιο. Βοηθάει σε περιπτώσεις δυσμηνόρροιας, σε υπερβολική ροή αίματος αλλά και με τις κολπικές εκκρίσεις. Επιπλέον, ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα.

Το γεράνι είναι ένα από τα καλύτερα αιθέρια έλαια για καλλυντική χρήση. Αντισηπτικό, ισχυρό επουλωτικό και στυπτικό, ρυθμίζει το pH του δέρματος και απαλύνει κάθε είδους πληγή, ουλή, αλλά και σημάδια ακμής και εγκαυμάτων. Επιπλέον, αποτρέπει την πρόωρη χαλάρωση του δέρματος, προλαμβάνει και απαλύνει τις ρυτίδες και βοηθάει την σύσφιξη του δέρματος.

Λέξεις κλειδιά:

Αιμοστατικό
Εξισορροπηστικό ορμονών, δυσμηνόρροια
Πληγές, ουλές, σημάδια
Ρυτίδες, χαλάρωση

 

Extra Μυστικό: Προσθέστε μερικές σταγόνες στην κρέμα ημέρα σας – η καλύτερη αντιρυτιδική δράση!

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr