Πώς να βάλετε ρουζ για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη

Πώς να βάλετε ρουζ για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη

10 Years Younger | Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του ρουζ για μια πιο νεανική εμφάνιση
Επαγγελματικά μυστικά μακιγιάζ για να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο αδύνατο και φρέσκο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν ότι το ρουζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στο μακιγιάζ. Με τη σωστή στρατηγική εφαρμογή, μπορεί να είναι πολλά παραπάνω από ένα pop of color. Ιδού πώς να βάλετε ρουζ για να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας και να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό:

Πώς να βάλετε ρουζ για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη

Η στρατιγική τοποθέτηση
Για μια πιο νεανική εμφάνιση, εφαρμόστε το ρουζ ψηλά στα μάγουλα, και πιο συγκεκριμένα στα μήλα. Εφαρμόζοντας το ρουζ χαμηλά στα ζυγωματικά, δημιουργούνται έντονες γωνίες, που “αγριεύουν” το πρόσωπο και το κάνουν να δείχνει καχεκτικό.

Η ιδανική φόρμουλα

Μετά τα 50 επιλέξτε ένα ρουζ με κρεμώδη υφή, το οποίο θα χαρίσει στο πρόσωπό σας ένα φυσικό χρώμα υγείας. Η επιδερμίδα σας θα μοιάζει να ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω, ενώ σε αντίθεση με τα κοινά ρουζ σε μορφή πούδρας, τα κρεμώδη ή υγρά δεν πρόκειται να “καθίσουν” στις λεπτές γραμμές.

Η κατάλληλη απόχρωση
Με το πέρασμα των χρόνων, η επιδερμίδα και τα χείλη χάνουν το χρώμα και τη φρεσκάδα τους, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει “άψυχο”. Το ρουζ επαναφέρει το χρώμα στην επιδερμίδα σας, κάνοντάς τη να δείχνει πιο ζωντανή. Αν η επιδερμίδα σας έχει ροζ υποτόνους, επιλέξτε ένα προϊόν σε ροζ ή berry απόχρωση. Αν πάλι έχει κίτρινους υποτόνους, προτιμήστε ένα προϊόν σε ζεστή ροδακινί απόχρωση. Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες ευεργετώνται εξαιρετικά από τα βαθιά δαμασκινί ρουζ.

Το τέλειο φινίρισμα
Προτιμήστε ένα ρουζ με satin φινίρισμα, το οποίο θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας ένα φυσικά λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα. Τα matte ρουζ από την άλλη τείνουν να “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ ακριβώς όπως και τα glittery τονίζουν τις ατέλειες.

Τα απαραίτητα εργαλεία
Αν επιμένετε να χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας ρουζ σε μορφή πούδρας, τότε επιλέξτε ένα μαλακό πινέλο που θα σας προσφέρει πλήρη έλεγχο κατά την εφαρμογή του. Αν πάλι προτιμάτε τις κρεμώδεις φόρμουλες, προτιμήστε την εφαρμογή με τα ακροδάχτυλά σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

www.harpersbazaar.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr