Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα

Κάνε restart | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε ανανεώσουν φέτος το φθινόπωρο
Ετοιμάσου να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Χώρισες; Απέκτησες νέο έρωτα; Ή μήπως ξεκινάς καινούρια δουλειά; Όπως και να σε βρει η νέα σεζόν, σίγουρα χρειάζεσαι ένα mini makeover για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλα όσα έρθουν έχοντας έναν αέρα ανανέωσης. “Το the salon!” λοιπόν, όπως λένε όλοι στο TikTok! Συγκεντρώσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2021, έτσι ώστε να υποδεχτείς τη νέα σεζόν πλήρως ανανεωμένη. Spoiler alert! Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά θα είναι οι μόνες που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν.

Οι κορυφαίες τάσεις ομορφιάς του φθινοπώρου σύμφωνα με τις πιο stylish γυναίκες της Κοπεγχάγης

Αιθέριο έλαιο γαρδένια. Για τις φθορές του ήλιου, τις μυικές φθορές

Τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2021
Όπως προαναφέρθηκε στο λεξιλόγιο κάθε colorist τη νέα σεζόν θα υπάρχει μόνο μία λέξη: το κόκκινο. Το καλό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Η δική μας συμβουλή; Επίλεξε την κατάλληλη απόχρωση για τη δική σου επιδερμίδα και μην ζητάς απλά το χρώμα των μαλλιών της αγαπημένης σου celebrity (ναι, την Gigi Hadid εννοούμε!).

Αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρό υπότονο, προτίμησε ροζ-κόκκινες αποχρώσεις, ροδακινί, ginger, πυρόξανθες, βαθιές κόκκινες και κανελί.

Αν πάλι έχει θερμό υπότονο, τότε τόλμησε μια πιο φωτεινή απόχρωση του κόκκινου ή μια έντονη χάλκινη, που θα κάνουν το πρόσωπό σου να ακτινοβολεί.

Αν η επιδερμίδα σου έχει ουδέτερο υπότονο ανήκεις μεταξύ των πιο τυχερών, καθώς μπορείς να υιοθετήσεις σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου με μεγάλη επιτυχία. Οι πλέον κολακευτικές για εσένα βέβαια είναι οι χάλκινες, οι πυρόξανθες, αλλά και οι ζεστές toffee αποχρώσεις.

Οι top κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών της σεζόν

Pumpkin Spice Ginger

Αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις, τόλμησε να βάψεις τα μαλλιά σου σε μια orange ginger απόχρωση, όμοια με εκείνη του αγαπημένου φθινοπωρινού ροφήματος, που θα “ζεστάνει” την επιδερμίδα σου και θα “γλυκάνει” τα χαρακτηριστικά σου.

Natural Copper Blonde

 

 

Αν είσαι φυσική ξανθιά ή αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επίλεξε μια πολύ natural looking χάλκινη απόχρωση, που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει.

 

Red Hot

Σε εσένα που θέλεις μια πραγματικά μεγάλη ανανέωση στην εμφάνισή σου, προτίνουμε μια έντονη “θεατρική” κόκκινη απόχρωση, που είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Cinnamon Brown

Η πιο ήπια από όλες τις αποχρώσεις της λίστας είναι το δίχως άλλο η cinnamon brown. Πρόκειται για μια πλούσια καστανή απόχρωση με κόκκινους κανελί υποτόνους, που θα σε βάλει κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood.

 

Amber

H αγαπημένη ginger απόχρωση της Gigi Hadid παντρεύει τέλεια το κόκκινο με το καστανό και είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να γίνεις κοκκινομάλλα, αλλά φοβάσαι τις υπερβολικά έντονες αλλαγές. Στα plus το γεγονός ότι κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, αλλά και κάθε χρώμα ματιών.

Αιθέριο έλαιο Βανίλιας. Αφροδισιακό-ηρεμιστικό.

Αιθέριο έλαιο Βανίλιας. Αφροδισιακό-ηρεμιστικό.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr